Vinterkonferansen 2017

Vinterens vakreste eventyr nærmer seg, og nå er det endelig mulig å melde seg på! I flere år har vi i februar arrangert Vinterkonferansen, ei spennende og lærerik helg hvor vi simulerer EU-parlamentet. I år er det 17.-19. februar du må sette av i kalenderen din, for da er plassen å være Nordseter skole i Oslo. Som deltaker får du gjennom helgen være del av en partigruppe, kjempe frem din sak, bli intervjuet på TV med mer. Meld deg på i dag! 

I år vil deltakerne bli delt inn i ulike partigrupper fra venstre til høyre. Neste post er å klargjøre sine standpunkter innenfor politikkområdene som skal opp til debatt. Deretter blir det harde forhandlinger i komitéer og heftig lobbyvirksomhet, for å komme frem til felles standpunkt.

Alle_gruppebilde2015Søndag er dagen hvor parlamentarikerne kommer frem til et felles standpunkt innenfor de ulike temaene. Her er det knallharde forhandlinger og partigruppene jobber hardt for å overtale de andre representantene.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på Vinterkonferansen. Alle deltakerne får grundige introduksjoner i de ulike temaene vi skal behandle. Gjennom helgen vil du som deltaker få prøvd deg i å holde taler, skrive innlegg og selge inn budskap til vår fiktive, folkekjære avis Morgenpostbladet.

Alt i alt kommer du til å sitte igjen med masse ny kunnskap, nye ferdigheter og ikke minst mange nye gode venner fra hele landet – og hvem vet, kanskje finner du også kjærligheten?

Deltakeravgiften på 350 kroner* ** dekker reise, opphold og mat alle dagene. Så, hva venter du på? Bli med på vinterenes vakreste eventyr!
*Noen fylkeslag dekker deltakeravgiften for sine medlemmer
**Deltakeravgiften er på 250 kroner for alle som melder seg på innen utgangen av 2016

Klikk her for å se eventet på Facebook. Link til påmelding finner du her.

Lurer du på noe? Ta kontakt med generalsekretær Isabell Pettersen Vikan på telefon 949 71 861 eller på e-post isabell@europeiskungdom.no.