Vinterkonferansen 2016

VK16_nettNå er det endelig mulig å melde seg på Vinterkonferansen 2016. I flere år har vi den første helgen i februar inntatt Kongsberg for å avholde en EU-simulering. Som deltaker får du gjennom helgen være del av en partigruppe, kjempe frem en sak, bli intervjuet på TV med mer. Meld deg på i dag

I fjor ble konferansen innledet av blant annet Benedicte Staalesen, rådgiver for Europaministeren, og Kathinka Louise Rinvik, rådgiver hos Folk og Forsvar. I år vil deltakerne bli delt inn i ulike partigrupper fra venstre til høyre. Neste post er å klargjøre sine standpunkter innenfor politikkområdene arbeidsliv og utdanning, klima og miljø og Brexit. Deretter blir det harde forhandlinger i komiteer, og heftig lobbyvirksomhet, for å komme frem til felles standpunkt.

Alle_gruppebilde2015Søndag er dagen hvor parlamentarikerne kommer frem til et felles standpunkt innenfor de ulike temaene. Først får alle skolering i tale- og debatt, og så er det  tid for en plenumssesjon. Her er det harde forhandlinger og partigruppene jobber hardt for å overtale de andre representantene.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på Vinterkonferansen. Alle deltakerne får grundige introduksjoner i de ulike temaene vi skal behandle. Gjennom helgen vil du som deltaker få prøvd deg i å holde taler, skrive innlegg og selge inn budskap til vår fiktive avis Morgenpostbladet.

Alt i alt tror vi du kommer til å sitte igjen med masse ny kunnskap, nye ferdigheter og ikke minst mange nye gode venner fra hele landet.

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

Deltakeravgiften på 550 kroner dekker reise, opphold og mat alle dagene. Så, hva venter du på? Bli med på vinterenes flotteste eventyr!

Klikk her for å se eventet på Facebook. Link til påmelding finner du her.

Lurer du på noe? Ta kontakt med generalsekretær Christian Kjekshus på telefon 93210464 eller på epost christian@europeiskungdom.no.