Vil du være med Europeisk Ungdom til Hviterussland?

I november arrangerer Europeisk Ungdom sammen med våre hviterussiske samarbeidspartnere et seminar i Minsk. Tema for seminaret er ungdomsdeltakelse i samfunnet, og da særlig i forbindelse med valg og demokrati. Hviterussland-prosjektet er en av flere viktige prosjekter som er knyttet til de internasjonale arbeidet og engasjementet til Europeisk Ungdom. 

Hviterussland har helt siden 1994 blitt styrt med jernhånd av president Aleksandr Lukasjenko, og landet har ofte blitt omtalt som Europas siste diktatur. Europeisk Ungdom har i en årrekke jobbet for demokrati i Hviterussland gjennom den årlige aksjonen «Free Belarus – give the people of Belarus a voice», samt gjennom dette viktige seminaret.

Om du ønsker å delta på dette seminaret, og du ønsker å lære mer om Hviterussland og ungdomsdeltakelse i samfunnet, så send en søknad. I søknaden må du skrive litt om deg selv, og hvorfor du ønsker å være med Europeisk Ungdom til Hviterussland. Søknaden sender du til internasjonal leder Sarah-Stephanie Skjoldevik (sarah@europeiskungdom.no) innen 12.oktober. Deltagelsen er gratis.

Dato for seminaret får du ved henvendelse til Sarah-Stephanie. NB: Aldersgrense 18 år.