Vil du reise på et internasjonalt seminar?

Ønsker du å oppleve valget i Bosnia, drive organisasjonsbygging på Balkan eller diskutere fattigdomspolitikk i Finland?

Da må du søke om plass på et av våre internasjonale seminarer innen 1. september. Det eneste du trenger å gjøre er å sende motivasjonsbrev om hvem du er, hvilket seminar du ønsker å delta på, og hvorfor du vil dra, og sende det til marlene@jasiden.no.  Europeisk Ungdom dekker reise og opphold til alle arrangementene.

De ulike seminarene du kan søke på er:

Balkan Training Days
Balkan Training Days arrangeres for 8. året på rad og avholdes i år i Tirana, Albania fra 29. september til 3. oktober. Her samles mer enn 30 ungdommer fra ni ulike land på Balkan og Moldova for fire dager med organisasjonsbygging, samarbeid og vennskap over landegrensene. Temaet i år vil være ”successful project management”.  Europeisk Ungdom skal sende 5 deltakere.

Demokrati- og organisasjonsbyggingsseminar i Bosnia-Hercegovina

Dette er et samarbeidsprosjekt med Ungdom mot EU og Helsingforskomiteen på Balkan og vil finne sted i Sarajevo fra 29. september til 5. oktober. Europeisk Ungdom skal sende 4 deltakere. Du kan lese mer om prosjektet her.

JEFers aganist social exclution

Seminaret arrangeres av JEF Finland og avholdes 20.-24. oktober i Helsinki, Finland. Temaet for seminaret er ”social exclusion in Europe”. Europeisk Ungdom skal sende 4 deltakere.

Har du spørsmål om noen av prosjektene ta kontakt med internasjonalt ansvarlig i sentralstyret, Marlene Hakkebo, på e-post til marlene@jasiden.no