Comeback I: Vestfold Europeisk Ungdom

Vestfold Europeisk Ungdom gjør etterlengtet comeback i organisasjonen og avholder oppstartsmøte førstkommende onsdag (30. mars).

«57 prosent av vestfoldingene stemte ja til norsk EU-medlemskap i 1994 – så det er åpenbart at potensialet i Vestfold er stort. Europeisk Ungdom fortjener et aktivt lokalmiljø i fylket, og målet vårt er å tilby spennende aktiviteter og øke medlemstallet», uttaler initiativtager Henning Klepp Christensen.

Årsmøtet i Vestfold Europeisk Ungdom finner sted i Konsertsalen i Ungdomshuset (Kongegata 1) i Larvik. Møtestart er 19:00. Påmelding gjøres til henning_1993@yahoo.no eller 98 07 11 49.

Anders Bø, sentralstyremedlem i Europeisk Ungdom, holder hilsningstale og politisk innledning om hva som skjer i EU om dagen.

Se hele invitasjonen fra Henning Klepp Christensen, initiativtager til oppstartsmøtet under:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Kjære europavenner!

Etter Landsmøtet ’11 ble det besluttet at det skal bli opprettet et fylkeslag i Vestfold for Europeisk Ungdom. Derfor vil vi i Europeisk Ungdom invitere deg på oppstartsmøte onsdag 30. mars – altså om én uke.

Hendelsen skjer på Ungdomshuset Kongegata 1, i Larvik. Møtet starter klokken 19:00, i Konsertsalen (gå inn hovedinngangen).

Har du anledning til å komme, hadde det vært greit med et svar på denne e-posten. Har du flyttet, byttet mobilnummer eller lignende hadde det vært kjekt med en oppdatering.

Skulle du ha noen spørsmål, kan du ta kontakt med meg på 98 07 11 49.

Med vennlig europahilsen,
Henning Klepp Christensen
Larvik, Noreg