Vellykket skoleringshelg på Hamar

Stange Europeisk Ungdom arrangerte fredag til lørdag skolering for nesten 20 medlemmer i Hedmark.

Skoleringen fant sted på Scandic Hotel i Hamar, og deltagerene fikk vite mer om EU og prøve seg på tale- og debatt. Det ble en vellykket helg – og  et nytt styre ble valgt for å kjempe EU-saken i Stangeområdet.

Initiativtager er Joakim Bråtalien – som sist helg deltok på EU-akademiet. Joakim er strålende fornøyd med helgen og røper at han har store planer for Europeisk Ungdom i Hedmark.

“Det er mange som ønsker å bli aktive i organisasjonen. Dette var et første tilbud til våre nye medlemmer. På sikt håper vi å få regelmessig aktivitet og forhåpentligvis også finansiering til en studietur. Hedmark fortjener et aktivt Europeisk Ungdom-miljø og jeg tror vi kan få det til nå. Jeg har stor tro på at vi i det nye styret klarer å dra i gang en debatt her i Hedmark”, forteller Bråtalien.

Anders Høgalmen (nestleder i Europeisk Ungdom) og Andreas Bareid (leder i Studenter for EU – Oslo) var blant innlederne. Anders Høgalmen er også godt fornøyd med hedmarksgjengen: «Dette var en kjempeinspirerende helg. Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til her i Hedmark – og ambisjonsnivået til styret er bra!», kan en fornøyd Høgalmen fortelle.

Hvis du ønsker å være aktiv i Hedmark Europeisk Ungdom, kan du ta kontakt med Joakim Bråtalien (joakim.a.b@hotmail.com) eller kontoret (eu@jasiden.no).