Valgkomiteens innstilling

Europeisk Ungdom skal denne våren supplere både Sentralstyret og Internasjoanlt utvalg. I den forbindelse har en valgkomite bestående av Ninni Høver (leder), Marlene Hakkebo og Eirik Brautaset intervjuet og instillt på følgende to kandidater.

Innstillingene er enstemmige.

MadsValgkomiteens innstilling til nytt sentralstyremedlem:

Mads Andreas Danielsen

Mads er 22 år og kommer fra Bærum. Han har en Bachelor i Statsvitenskap fra UiO og har akkurat avsluttet et praktikantopphold på Norges delegasjon til EU i Brussel (les mer her). Mads har deltatt i og ble senere styremedlem i Young Ambassadors og er en av grunnleggerne av Young Ambassador Summer Institute. Han har også erfaring fra en rekke frivillige verv, i bla. Studentparlamentet, Elevorganisasjonen, Opersasjon Dagsverk, Barneombudet, FN-sambandet og LNU. Han var også involvert i det administrative arbeidet med Europautredningen. Mats er medlem i Arbeiderpartiet.

DSC_0643Valgkomiteens innstilling til nytt medlem i Internasjonalt utvalg:

Drenusha Suka

Drenusha er en 21 og kommer fra Oslo. Hun tar en Bachelor i Forvaltningsinformatikk (Demokrati og Rettigheter i Informasjonssamfunnet) på UiO hvor hun også er deltidsansatt som studentrekrutter. Drenusha er opprinnelig fra Albania og hun har tidligere vært aktiv i Albansk ungdom, i tillegg til å ha hatt flere studentpolitske verv på instituttet. Hun har to utvekslingsopphold bak seg, i Australia og England, og er partipolitsk uavnhengig.