United 2011 er like rundt hjørnet

I morgen formiddag braker United 2011 løs på Skjeberg Folkehøyskole i Østfold.  Der vil i overkant av 80 ungdommer samles for å diskutere politikk, høre på spennende foredragsholdere og stifte nye bekjentskap.

Leder i Europeisk Ungdom, Anne Margrethe Lund ivrer etter å komme i gang:

”Det har vært noen hektiske uker med planlegging, men nå begynner de siste brikkene å falle på plass.  Vi er stolte over å kunne presentere så mange dyktige innledere, og vil i tillegg få tid til mange sosiale aktiviteter som vil gjøre United 2011 til et av årets største høydepunkter», forteller Lund.

Deltakerlisten forteller at United 2011 vil gjeste over 30 internasjonale gjester fra våre nordiske søsterorganisasjoner, i tillegg til over 50 av våre norske medlemmer.

«Det er ekstra gledelig å kunne ønske så mange av våre nordiske samarbeidspartnere velkommen til Norge. Konferansen vil være viktig for å utvikle det fine samarbeidet frem mot kongressen til JEF, vår paraplyorganisasjon, som avholdes i Helsingfors i høst», avslutter Lund.

Før man i morgen tar turen til Østfold er landsstyret (LS) til Europeisk Ungdom samlet i Oslo for å avholde sitt første landsstyremøte etter landsmøtet. Viktige saker på kveldens LS-møte er å vedta ny handlingsplan og resolusjoner.