Suppleringsvalg

DSC_0660Før jul trakk et medlem av Sentralstyret seg, så nå søker vi etter en ny person til å være med å drive organisasjonen fremover! Er det deg?

Sentralstyret er de menneskene som får organisasjonen til å gå rundt på toppnivå. De er det høyeste organet mellom Landsstyresamlinger og Landsmøtet. De arrangerer alt på sentralt nivå (som sommerleirer, vinterkonferanser og landsmøter), og de har den daglige driften i organisasjonen sammen med generalsekretær. Å sitte i Sentralstyret er en av de morsomste oppgavene i organisasjonen, og det anbefales sterkt å stille til denne posisjonen.

Du vil i stor grad få styre dine egne prosjekter og være med på mange morsomme arrangementer, møte nye mennesker og lære mye om både EU og drift av Europeisk Ungdom.

Høres dette ut som noe for deg? Da må du ta kontakt med valgkomiteen på epost: valgkomite@europeiskungdom.no. Skriv noen linjer om deg selv og hvorfor du kunne tenke deg å stille til valg. Husk å legge ved en enkel CV.

Valg av nytt sentralstyremedlem vil skje på Landsstyremøtet 4. februar.

Lurer du på noe? Ta kontakt med leder av Europeisk Ungdom, Nikolai Fjågesund. Han kan nås på telefon 46430515 eller epost: nikolai@europeiskungdom.no.