MELD DEG PÅ ÅRETS STUDENTKONFERANSE

Årets store politiske verksted i Europeisk Ungdom – studentkonferansen – er i gjære. Den 2.-4. mars samles samfunnsengasjerte studenter fra det langstrakte land for å diskutere politiske prosesser og teknologi-problematikk, skoleres i fremtidens arbeidsmarked, og stifte nettverk mellom universitetene. Under overskriften «Europa og arbeid» slår vi hodene sammen, ledsaget av de fremste ekspertene på sine fagfelt. Og kanskje kommer Kongen?

Ettersom arrangementet hovedsakelig er for studenter, blir det også lagt opp til et tett sosialt samvær (dog organisasjonen kun spanderer middag). Det blir både komfortable og spenstige rammer på et hotell nær Oslo. Vi forventer at alle skarpe medlemmer, samt uslipte men EU-interesserte ikke-medlemmer, ved universiteter og høgskoler landet over melder seg til tjeneste for dette storkalaset. Flybilletter/togbilletter må bestilles selv, men du får selvfølgelig pengene tilbake.

Vi lover et storslått program med navn som blant annet leder i Europabevegelsen,  nyvalgt leder for Oslo Høyre og andre nestleder i Stortingets arbeids- og sosialkomite,  Heidi Nordby Lunde.

(NB: 18-årsgrense)

Nå er påmeldingsfristen ute.

Vi gleder oss masse til å se studenter og kommende studenter, 2-4 mars.