Still til valg i Europeisk Ungdom!

Vil du være med på å utvikle Europeisk Ungdom videre?

Nå kan dere stille til valg til sentralstyret, internasjonalt utvalg, desisjonskomiteen og valgkomiteen i Europeisk Ungdom. Vi er på jakt etter engasjerte EU-sjeler, som er klare for et år fylt med nye opplevelser, nye mennesker, og ny kunnskap. Å være tillitsvalgt i Europeisk Ungdom er spennende, lærerikt og morsomt. Du får møte mennesker fra hele landet som jobber for det samme som deg, nemlig å spre det gode ord om EU.

De sentrale tillitsvervene i Europeisk Ungdom er fylt med en variasjon av mennesker, med ulike bakgrunner og erfaringer i bagasjen. Er du kreativ, god på debatter, digger å planlegge arrangementer eller har andre interesser og egenskaper du ønsker å bruke for å fremme EU saken, er vi interessert!

Nikolai Fjågesund, leder i Europeisk Ungdom, sier følgende om å være tillitsvalgt:

Tiden i Europeisk Ungdom har gitt meg venner for livet, kunnskap om EU jeg aldri kunne lest meg til og erfaringer som garantert blir nyttige senere i livet. Uavhengig av om du kan mye eller lite om EU, vil du som tillitsvalgt lære mer og få nye utfordringer.

Still til verv selv, eller nominere noen du mener vil gjøre en god jobb i Europeisk Ungdom.

Vi vil snakke med så mange som mulig!

Valgskjema finner du her

Intervjuene vil bli avholdet av valgkomiteen under årets sommerleir i juli. Innstilling blir lagt ut fire uker før landsmøtet i oktober. Husk at innstillingen kun er en anbefaling. Valget skjer på landsmøtet, og det er lov å stille selv om valgkomiteen ikke innstiller deg.

FRISTEN FOR Å STILLE TIL VALG ELLER NOMINERE ANDRE ER 30. JULI 2016.

gruppe

Hilsen valgkomiteen i Europeisk Ungdom

Aleksander Stokkebø
Benedikte Vivaas Kise
Andrea Arntzen Bondi
Runar Kjellstad Nygård
Ann Helen Skaanes