Søk som deltaker på Jenteakademiet!

Jenter med interesse for Europa – forén Eder!

Jenter med interesse for Europa – forén Eder!

For første gang i historien inviterer Europeisk Ungdom til Jenteakademiet (#EUJA). Her skal vi samle jenter som interesserer seg for Europa og europeisk politikk.

Jenteakademiet er arrangert av, for og med jenter, og er et tilbud til dem som vil lære mer om både europeisk politikk og om drift av organisasjon.

Siste frist for å melde seg på er 25. september.

Helgen vil inneholde kjempeinteressante foredrag om alt som kan relateres til Europa, og deltakerne skal få prøve seg i debatter etter hvert eneste foredrag. Den eneste måten å bli bedre er å kaste seg ut i noe, og her får alle jenter sjansen til å gjøre dette i ro, mak og trygghet. Det blir også dypdykk inn i blant annet  organisasjonsbygging i sosiale medier og viktige workshops om hvordan man bør tenke for å komme ut i media.

Deltakerne skal følges opp på kvelden med én-til-én samtaler. Dette gir alle muligheten til å kunne stille spørsmål, fortelle om hva de gjerne vil øve mer på og få et sted hvor de kan være åpne om hva som fungerte og ikke.

– Dette er et veldig spennende prosjekt, og vi har allerede hanket inn flere dyktige damer som skal skolere oss i alt fra sosiale medier til å debattere med oss om hvordan europeisk kultur spiller en viktig rolle for det politiske Europa. Det er første gangen Europeisk Ungdom satser på noe for kun jenter, så jeg er megaspent og tror de jentene som blir med kommer til å få et enormt utbytte av helgen, sier prosjektleder Elise Flåten Øygaren.

Med i prosjektgruppen er også Benedikte Vivaas Kise (Europeisk Ungdom), Thea Crawfurd Svensen (Changemaker), og Nasjida Noorestany (Elevorganisasjonen). Ved spørsmål, kontakt Elise på elise@ruffen.no

SE OGSÅ: Facebook-arrangementet

Hvorfor bare jenter?

I Europeisk Ungdom er 37% av medlemsmassen jenter, og vi ønsker at disse skal ta en mer aktiv del i organisasjonen. Vi vet at kunnskap er makt, men trygghet spiller også en stor rolle for om man velger å delta aktivt i noe. Med Jenteakademiet ønsker vi å la jenter knytte nettverk til andre tøffe damer, lære av hverandre og ville ta mer del i organisasjonen. Alle Europa-interesserte jenter er hjertelig velkomne til å melde seg på, og du må ikke være medlem i Europeisk Ungdom.

For å få være med, trenger du bare å være ledig den helgen, ha en interesse av Europa og ha lyst til å lære. Skulle det bli for mange som melder seg på, vil prosjektgruppen måtte ta et valg på hvem som får være med og ikke.

Meld deg på nå og tips gjerne en venn du tror kan være interessert!
Husk at siste mulighet er 25. september.