Søk på EU-akademiet 2013

EU-akademiet er Europeisk Ungdoms beste og mest krevende skolering. 25. til 27. januar 2013 er det igjen klart for organisasjonens toppskolering. Søk om å få delta nå! 

Årets EU-akademi er den femte utgaven i rekken. Årets akademisjefer Anders Høgalmen og Andreas Bjelland Eriksen tror deltakerne kan glede seg.

– Tradisjonen tro kan deltakerne vente seg en utfordrende og spennende helg. Toppskoleringen er kjent for å holde et høyt nivå hvor deltakerne bli utsatt for krevende utfordringer. Som tidligere deltaker vil jeg absolutt oppfordre interesserte til å søke. Etter endt helg på EU-akademiet sitter man igjen med en veldig god erfaring som er verdifull å ha med seg videre, slår Høgalmen fast.

EU-akademiet 2013 avholdes sentralt i Oslo. Deltakerne innlosjeres på hotell hele helgen. Alle reisekostnader og måltider dekkes av Europeisk Ungdom.

– Vi er i gang med å booke kjente politikere og personligheter som skal holde foredrag for deltakerne. I tillegg har vi satt av god tid til terping på tale- og debatteknikk, mediatrening, krevende politiske og organisatoriske oppgaver og lederutvikling, avslutter Høgalmen.

Hvis du ønsker å delta på Europeisk Ungdoms toppskolering sender du en søknad til anders@europeiskungdom.no i løpet av 1. desember.

Søknaden skal inneholde:

  • Motivasjon for deltakelse
  • Din bakgrunn (det er ikke et krav at man har vært aktiv i Europeisk Ungdom)
  • Kontaktinformasjon
Søknadene vil bli behandlet konfidensielt av akademisjefene.
Alle søkere vil bli kontaktet.

Tidligere vinnere av EU-akademiet:

2011: Ninni Høver

2010: Agnes Arnadottir

2009: Morten Kleveland

2008: Åge Mathias Bjørnsen