Søk EU-akademiet 2020/2021

Europeisk Ungdom har gleden av å invitere til den tiende utgaven av vår prestisjetunge toppskolering – EU-akademiet 2020.

Interesserer du deg for europeisk politikk? Er du klar for en skikkelig utfordring? Vil du på toppskolering av – og med – de som kan dette aller best? Nå har du muligheten til å søke på høstens mest spennende internasjonale arrangement!

Som deltaker får du:
– Besøke EUs institusjoner
– Utvikle dine politiske og organisatoriske evner
– Diskutere aktuell politikk med ledende aktører i EU
– Grundig skolering av de aller beste på EU
– Mulighet til å knytte et internasjonalt kontaktnettverk
– Bli bedre kjent med Europeisk Ungdom
… og mye, mye mer!

Dette skjer
14. – 15 september blir det seminar i Oslo. Vi håper du også melder deg på høstkonferansen vår som arrangeres helga før (13. – 15. september). Vi fikser overnatting i Oslo mellom arrangementene. På nyåret drar vi ei uke til Brussel. Datoene er ikke satt enda.

EU-akademiet var opprinnelig planlagt gjennomført i Brussel 14. – 19. september. Grunnet koronapandemien er vi nødt til å utsette utenlandsreisen til nyåret, sannsynligvis januar. Vi kommer likevel til å plukke ut deltakerne nå. Som et plaster på såret inviterer vi til akademi-samling i Oslo 14. – 15. september, som en forberedelse til Brussel.

Programmet i Oslo og Brussel består blant annet av foredrag, debatter, skoleringer, workshops og konkurranser. Vi har invitert inspirerende og kule folk, og dette er en ypperlig anledning til å utvide deres nettverk. Gjennom uken får du en rekke utfordringer, og til slutt kårer vi vinneren av EU-akademiet 2020. Kanskje blir dette nettopp deg? Vi oppfordrer deg til å søke!

Hvem kan søke?
Alle medlemmer av Europeisk Ungdom som har betalt kontingenten og fylt 18 år senest 31. desember 2020 kan søke.

Hvordan søker du?
Send en søknad til aurora@europeiskungdom.no innen søndag 23. august.
NB! Fristen er blitt utsatt en uke grunnet koronapandemien.

Søknaden må inneholde:
– Navn og telefonnummer
– Motivasjonsbrev om hvorfor du er best egnet til å delta, samt hvordan du kan bidra med å bygge Europeisk Ungdom (maks 1 side)
– CV (maks 2 sider)
– Et leserinnlegg som omhandler forsvar, arbeidsliv, klima eller migrasjon i et europeisk perspektiv (maks 2500 tegn, inkludert mellomrom)
– En kort video om hvorfor Norge er best tjent med mer EU-samarbeid, ikke mindre (maks 30 sekunder)

Alle deltakere vil få svar innen søndag 30. august. Vi oppfordrer alle kvalifiserte deltakere til å søke!

Aurora Hårtveit, internasjonal leder, er ansvarlig for EU-akademiet. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål! Epost: aurora@europeiskungdom.no. Telefon: +47 414 97 900.

*Vi følger myndighetenes helsefaglige råd nøye. Dersom det ikke er forsvarlig å dra til Brussel finner vi en annen måte å gjennomføre arrangementet på.