Skoleringshelg i Hamar

Stange Europeisk Ungdom arrangerer fredag til lørdag skolering for nesten 20 medlemmer i Hedmark.

Skoleringen finner sted på Scandic Hotel i Hamar. I løpet av helgen skal deltagere skoleres i EU-kunnskap, aksjonisme og rekruttering. I løpet av helgen skal det også velges styre til det splitter nye lokallaget på Stange.

Initiativtager er Joakim Bråtalien – som sist helg deltok på EU-akademiet. Bråtalien ser frem til skoleringshelgen og røper at han har store planer for Europeisk Ungdom i Hedmark.

«Det er mange som ønsker å bli aktive i organisasjonen. Dette er et første tilbud til våre nye medlemmer. På sikt håper vi å få regelmessig aktivitet og forhåpentligvis også finansiering til en studietur. Hedmark fortjener et aktivt Europeisk Ungdom-miljø og jeg tror vi kan få det til nå. I første omgang gleder jeg meg masse til skoleringshelgen», forteller Bråtalien.

Anders Høgalmen (nestleder i Europeisk Ungdom) og Anne Margrethe Lund (leder i Europeisk Ungdom) er blant innlederne under oppstartsmøtet og skoleringshelgen.

Ta kontakt med Joakim Bråtalien (joakim.a.b@hotmail.com) eller kontoret (eu@jasiden.no) hvis du ønsker å bli aktiv i Hedmark Europeisk Ungdom.