Skjoldevik er vinterens vervedronning

Sarah Stephanie Skjoldevik møter statsministeren i AlbaniaEtter noen dramatiske døgn på tampen av vervekonkurransen sto Sarah Stephanie Skjoldevik igjen som en klar vinner av vinterens vervekonkurranse med 39 nyvervinger.

Med kun noen få timer igjen av konkurransen var det knyttet stor spenning til hvem som ville stikke av med førstepremien. Simon Haugeberg fra Kristiansand Europeisk Ungdom lå i tet da det gjensto fire timer, men en vanvittig avslutning fra Skjoldevik sikret henne seieren med imponerende 39 vervinger.

Skjoldevik mottok trampeklapp da hun under landsmøtet ble annonsert som vinner fredag kveld.  Som vinner av vervekonkurransen fikk hun velge mellom et gavekort pålydende 3000 NOK,  en Nintendo Wii eller en Playstation 3. Valget falt til slutt på sistnevnte. Europeisk Ungdom gratulerer og takker for flott innsats.

Verveansvarlig i Europeisk Ungdom, Anders Høgalmen tar av seg hatten for verveinnsatsen.
«Det er bare til å ta av seg hatten for Sarah. For tredje året på rad markerer hun seg som en superverver. Skjoldeviks vervinger har resultert i flere nye aktive medlemmer som har bidratt til økt aktivitet, særlig i Rogaland. Skjoldevik er nå Europeisk Ungdoms ubestridte vervedronning».

Unge, lovende Simon Haugeberg, som for alvor tok opp kampen mot Skjoldevik ble også hedret for sin innsats og mottok et reisegavekort til en verdi av 1000 NOK.  Haugeberg vervet 28 nye medlemmer til Europeisk Ungdom. Haugeberg varslet på vegne av delegasjonen til Kristiansand Europeisk Ungdom at de kommer til å fortsette vervingen utover året.

Europeisk Ungdom vil benytte anledningen til å takke alle som har gjort sitt for å gjøre organisasjonen større, sterkere og synligere ved å verve nye medlemmer.

Bildet viser Sarah-Stephanie i møte med den albanske statsministeren Sali Berisha under fjorårets Balkan Training Days.