Søk på EU-akademiet 2011

Fredag 30. september til søndag 2. oktober gjennomføres årets utgave av Europeisk Ungdoms toppskolering, EU-akademiet. Søk om å få være med nå!

Vinneren av fjorårets utgave, Agnes Arnadottir, har gode minner fra sin deltakelse:

«Vi ble utfordret intensivt gjennom hele helgen og lærte utrolig mye. Sett bort fra et veldig spennende faglig program med flott kursing og foredragsholdere, så var det å bli så godt kjent med de andre deltakerne veldig morsomt. EU-akademiet er uten tvil et av mine høydepunkter i 2010», uttaler Arnadottir.

Årets EU-akademi er den fjerde utgaven i rekken. Anders Høgalmen, 1. nestleder i Europeisk Ungdom og sjef for EU-akademiet, har høye forventninger til årets utgave.

«Tradisjonen tro vil deltakerne kunne vente seg en utfordrende og spennende helg. Toppskoleringen er kjent for å holde et høyt nivå hvor deltakerne får krevende utfordringer. Som tidligere deltaker vil jeg absolutt oppfordre interesserte til å søke. Etter endt helg på EU-akademiet sitter man igjen med en veldig god erfaring som er verdifull å ha med seg videre», slår Høgalmen fast.

EU-akademiet 2011 avholdes sentralt i Oslo. Deltakerne innlosjeres på hotell hele helgen. Alle reisekostnader og måltider dekkes av Europeisk Ungdom.

Programmet for helgen begynner å ta form.

«Vi har booket noen av Norges mest profilerte politikere til å holde foredrag for kursdeltakerne. Finanskrisen, asylpolitikk og klimautfodringene er noen av temaene som vil belyses av foredragsholderne. I tillegg har vi satt av god tid til terping på tale- og debatteknikk, krevende politiske oppgaver og lederutvikling», avslutter Høgalmen.

Hvis du ønsker å delta på Europeisk Ungdoms toppskolering sender du et motvasjonsbrev til anders@jasiden.no innen 1. august. I motivasjonsbrevet skriver du litt om deg selv og hvorfor du ønsker å delta. Alle søkere vil bli kontaktet.

Tidligere vinnere av EU-akademiet:

2010: Agnes Arnadottir

2009: Morten Kleveland

2008: Åge Mathias Bjørnsen