Internasjonalt utvalg

Internasjonalt utvalg har ansvar for alt av Europeisk Ungdoms internasjonale engasjement. Komiteen administrerer demokratiprosjekter og koordinerer arbeidet med paraplyorganisasjonen JEF. I denne perioden skal både Jakob Schram og Øyvind Hartveit delt ansvaret mellom seg med å lede utvalget. Jakob har ansvaret for å følge opp samarbeidet vårt med JEF, mens Øyvind har ansvaret for EU-akademiet og prosjektene våre i Øst-Europa.

Kontakt: international (a) europeiskungdom.no.

Jacob: jakob (a) europeiskungdom.no

Øyvind: oyvind (a) europeiskungdom.no

Jakob Schram (21), leder
Jakob har hovedansvaret for å følge opp samarbeidet vårt med JEF. Han tar for tiden tar han en bachelor i internasjonale studier på Universitetet i Oslo, og har ellers studert i Storbritannia. Jakob har bakgrunn fra YATA Oslo og Arbeiderpartiets studentlag.

Øyvind Hartveit (22), leder

Øyvind har hovedansvaret for EU-akademiet og prosjektet vårt i Ukraina.  Han har også lang erfaring fra AUF bak seg. Til daglig studerer Øyvind arbeids- og organisasjonspsykologi på Universitetet i Bergen, men denne høsten er han på Erasmus-utveksling i Nederland. Han vant EU-akademiet 2016 og er meget sterk både organisatorisk og politisk.

Aurora Hårtveit (21)

Aurora er fra Kristiansand og studerer sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. Hun er engasjert i studentpolitikken og leder Høyres Studenter Bergen. Aurora har sittet én periode i internasjonalt utvalg og i den neste perioden ønsker hun blant annet å videreutvikle det nyoppstartede pilotprosjektet om demokratibygging i Ukraina.

Rutkay Sabri (20)

Rutkay er fra Drammen og er aktiv i Buskerud Europeisk Ungdom. Han har også engasjert seg i mange år i Buskerud AUF. Han studerer Midtøstenstudier på Universitetet i Oslo og er i tillegg fotballtrener for barn. Rutkay ønsker å engasjere seg videre i Europeisk Ungdom for å kunne jobbe for hjertesaken: Å styrke menneskerettigheter og demokrati både i og utenfor EU.

Olav Soldal (24)

Olav er fra Bærum i Akershus og tar en master i internasjonale miljøstudier på NMBU i Ås. Fra før har han en bachelor fra CBS i København. Han har vært på utveksling i Australia i tillegg til å ha vært praktikant på den norske ambassaden der. Han vant EU-akademiet 2017.

Sarah Margrethe Askevold (19)

Sarah er fra Rogaland og har sittet i styret i Rogaland Europeisk Ungdom i halvannet år før hun flyttet til Oslo for å studere fransk. Hun deltok på EU-akademiet i 2016.  Hun er medlem i Unge Høyre og jobber i bokhandel. Sarah ønsker å organisere internasjonale prosjekter og samarbeide med Young European Federalists (JEF), blant annet gjennom å skrive resolusjoner.