Internasjonalt utvalg

Internasjonalt utvalg har ansvar for alt av Europeisk Ungdoms internasjonale engasjement. Komiteen administrerer demokratiprosjekter og koordinerer arbeidet med paraplyorganisasjonen JEF. I denne perioden leder Aurora Hårtveit utvalget.

Kontakt: international (a) europeiskungdom.no.

Aurora: aurora (a) europeiskungdom.no

Aurora: Aurora er 23 år og kommer fra Kristiansand, men studerer nå master i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. Aurora har tidligere sittet tre år i det internasjonale utvalget, og har et brennende engasjement for internasjonal politikk. Aurora ser nå frem til å fortsette arbeidet med Europeisk Ungdoms internasjonale prosjekter som EU-akademiet og Ukrainian training days i årene som kommer.

Håkon Andreassen Magnussen: Håkon er fra Bodø hvor han studerer. I tillegg til å sitte i bystyret har Håkon også fartstid i AUF og YRN bak seg. Tidligere har han sittet en tid i IU, og har spesiell interesse for sammarbeid med øst-europa. Håkon har tidligere jobbet med demokrati-prosjektet vårt i Ukraina, som han ønsker å bidra til å videreutvikle.

Kristine Meek Stokke: Kristine er 18 år og fra Oslo. Hun er tidligere fylkesleder i Oslo Europeisk Ungdom, og startet i Internasjonalt utvalg høsten 2019. Hun studerer for tiden Europastudier og spansk ved Kings College i London. Kristine har bred organisasjonserfaring fra både Unge Høyre, UngOrg og ANSA, og brenner for å verve medlemmer og bygge organisasjon. Hun er også veldig glad i å debattere, reise og lese.

Marie Hansen: Marie er 19 år gammel og kommer fra Ålesund. Fortiden oppholder hun seg i Polen for å lære seg polsk. Marie ser frem til alle de kommende internasjonale prosjektene i denne perioden, som både vil bli lærerike for Europeisk Ungdom som organisasjon og for alle nye og gamle medlemmer.

Njål Benkestoch Kjølholdt Gustavsen: Njål er 23 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Han bor for tiden i Bergen der han er ferdig med en bachelor i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Han satt i kommunestyret i Fredrikstad fra 2015 til 2019. Njål gleder seg til å jobbe med mye internasjonalt arbeid i fremtiden.