Fylkes-, lokal- og studentlag

Vi har ulik aktivitet rundt om i landet, og lister nedenfor opp de lokallagene vi har som er aktive. Hvordan komme i kontakt med ditt lokallag? Send en melding på facebook, eller skriv til oss sentralt så henviser vi deg videre. En oversikt over alle kommende arrangement i Europeisk Ungdom, både sentralt og lokalt finner du her.

Akershus Europeisk Ungdom: For arrangementer i Akershus, følg med på Facebook. Dersom du ønsker informasjon om EU-spørsmål og Europarelevante aktiviteter i hovedstadsområdet, kan du melde deg inn i denne gruppen. Spørsmål? Ta kontakt med leder Sofia Zalmai.

Buskerud Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook.

Vestland Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook for arrangmenter i Bergensområdet eller ta kontakt med leder Emily Høysæter Milde.

Europeiske Studenter Bergen: Følg med på Facebook for arrangmenter eller ta kontakt med leder Johannes Banggren.

Oslo

I Oslo har vi et fylkeslag som i hovedsak retter seg mot ungdomskole- og videregående elever.  Det finnes også et lokallag som retter seg mot studenter i Oslo, der kan du bli medlem uavhengig av hvilket studiested du tilhører. 

Oslo Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer legges ut på Facebook. For spørsmål, ta kontakt med leder Elisabeth Tangen.

Europeiske Studenter Oslo: Informasjon om styret og studentlaget finner du her. På Facebook deles egne arrangementer. Du kan også følge oss på Twitter eller sende en e-post til studenter.for.eu (a) gmail.com. For spørsmål, ta kontakt med leder Asbjørn Østby.

Rogaland

Rogaland har tre lokallag i tillegg til fylkeslaget. 

Rogaland Europeisk Ungdom: Informasjon legges ut fortløpende på Facebook og du kan følge oss på Twitter. Spørsmål kan rettes direkte til fylkesleder Emma Pernille Sørstrøm-Johansen. Vi jobber også med å starte opp et eget studentlag i Stavanger, interessert i å bli med? Kontakt fylkesleder eller Sandra (sandra(at)europeiskungdom.no) i sentralstyret.

Haugalandet Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook eller ta kontakt med leder Karl Johan Stensland.

Sandnes og Jæren Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook eller ta kontakt mede fylkeslaget.

Stavanger Europeisk Ungdom: Følg dem på Facebook eller ta kontakt med leder Emilie Husebø.

Trøndelag

Fylkeslaget i Sør-Trøndelag kalles Europeiske Studenter Trondheim, da mesteparten av aktiviteten foregår her.

Europeiske Studenter Trondheim: Les mer om styret her. Du kan følge med på aktivitet på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Ulrik Stange.

Troms og Finnmark

Troms og Finnmark Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Hedda Marie Grieg Riisnæs.

Vestfold

Vestfold Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til eu(at)europeiskungdom.no.

Østfold

Østfold Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Maren Sofie Gjerdsbakk Djupang.

Innlandet

Innlandet Europeisk Ungdom:  Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook.  Spørsmål kan rettes til fylkesleder Iver Lieberg Stieng.

Nordland Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook.  Spørsmål kan rettes til fylkesleder Håkon Magnussen.

Agder Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook.  Spørsmål kan rettes til fylkesleder Julie Felicia Christiansen.

Starte opp lokallag: Dersom du ønsker å starte opp aktivitet og et lokallag der hvor du bor, ikke nøl med å ta kontakt med oss på eu(a)europeiskungdom.no. Finn deg gjerne to-tre andre å starte lokallaget sammen med. Dette kan vi også være behjelpelige med å finne.

DSC_0779_1-1024x546