Nytt styre i Studenter for EU Oslo

Etter et velorganisert årsmøte, ble et nytt styre i Studenter for EU Oslo valgt. Forventningene til det nyvalgte styret er stort etter at studentlaget dro hjem seieren i EU-ligaen i 2014.

Studenter for EU Oslo avholdt årsmøte torsdag 19. februar på Europahuset der leder av Europeisk Ungdom, Nikolai Fjågesund, holdt hilsningstale. Dessuten ble innstillingen til det nye styret ble presentert av valgkomiteen ved Andrea Arntzen og Camilla Walstad – begge med tidligere erfaring fra studentlaget i 2013.

DSC_0244

Påtroppende og avtroppende leder (f.v)

Avtroppende leder, Jakub Pawlak, takket for seg og ønskes lykke til videre med nye utfordringer ved Gründerskolen på UiO. «Perioden har vært veldig lærerik, vi har erfart hvordan det er å ta ansvar både på godt og vondt. Men mest av alt har det vært veldig gøy og sosialt – det er givende å kunne jobbe sammen med dyktige mennesker for noe man brenner for. Jeg vil gjerne takke styret for samarbeidet i året som har gått» sier Pawlak.

Foruten å forvalte ett av Europeisk Ungdoms største lokallag, må det nye styret dessuten forsvare tittelen i «EU-ligaen» – der fylkeslag som Rogaland og Akershus har blod på tann etter henholdsvis sølv- og bronseplasseringene i fjor.

«Vi er veldig imponerte over alt det gamle styret har fått til og skal gjøre vårt for å videreføre studentlaget i enda bedre stand. Vi gleder oss til å starte 2015 med masse nytt engasjement og forhåpentligvis mange nye medlemmer» sier nyvalgt leder Sofie Dahlin.

DSC_0260

Det nye styret i Studenter for EU Oslo

Det nye styret består av:

Leder: Sofie Dahlin (28)
Organisatorisk nestleder: Karin Sandgren (28)
Politisk nestleder: Sebastian Kollind (23)

Styremedlemmer:
Ragnhild Sjoner Syrstad (25)
Søren Steen-Johnsen (28)
Kamilla Amundsen Willix (23)

Styret har allerede avholdt sitt første styremøte og kan love mange spennende planer for året.

Kontakt: sfeuo (a) europeiskungdom.no