Nytt sentralstyre valgt i Europeisk Ungdom!

(Bak fra venstre: Max Henrik Arvidsson, Felix Volpe, Knut André Sande, Håvard Rørtveit, Ismael Odin Årthun. Foran fra venstre: Saida Tufa, Sandra Natalie Noer, Bhanuja Rasiah, Aurora Hårtveit, Anna Handal Hellesnes. Maria Koch Haugane ble også valgt inn, men er ikke på bildet)

Helgen 11.- 13. oktober avhold Europeisk Ungdom sitt 45. landsmøte. I løpet av helgen har det blitt diskutert politiske saker, Europeisk ungdom som organisasjon og et nytt sentralstyre har blitt valgt.

– Vi har gjennomført et godt landsmøte med gode politisk diskusjoner. Dette landsmøtet viser at Europeisk Ungdom er en organisasjon som med mange engasjerte medlemmer, og jeg er utrolig stolt av tilliten jeg har fått til å fortsatt lede Europeisk Ungdom, sier gjenvalgt leder av Europeisk Ungdom Knut André Sande.

Han gleder seg til en ny periode med det nyvalgte sentralstyret, som er en god blanding av både medlemmer som tar gjenvalg og nye. Dette sikrer god kontinuitet mener Sande.

– Jeg er glad for at vi har en blanding av medlemmer som kjenner organisasjonen godt, og nye som kan utfordre oss der det trengs. Dette lover godt for perioden som kommer, og de sakene dette sentralstyret skal være med å løfte, sier Sande.

Europeisk Ungdoms 45. landsmøte, med utenriksminister Ine Eriksen Søreide.

Det nye sentralstyret:

Leder: Knut André Sande, 22 år, Rogaland

Første nestleder: Bhanuja Rasiah, 22 år, Buskerud

Andre nestleder: Anna Handal Hellesnes, 21 år, Akershus

Internasjonal leder: Aurora Hårtveit, 23 år, Agder

Sentralstyremedlem: Maria Koch Haugane, 21 år, Rogaland

Sentralstyremedlem: Felix Volpe, 22 år, Telemark

Sentralstyremedlem: Håvard Rørtveit, 20 år, Rogaland

Sentralstyremedlem: Max Henrik Arvidsson, 19 år, Oslo

Sentralstyremedlem: Saida Tufa, 19 år, Oslo

Sentralstyremedlem: Sandra Natalie Noer, 23 år, Oslo

Sentralstyremedlem: Ismael Odin Årthun, 23 år, Rogaland