Nytt liv i EU-debatten i Kristiansand

Kristiansand Europeisk Ungdom gjennomførte i forrige uke sitt kick-off på Radisson SAS Caledonien. Lokallagets årsmøte ble også avholdt som en del av arrangementet.

Nyvalgt leder Lucas Haugeberg uttalte følgende etter årsmøtet:
Jeg gleder meg stort til å sette i gang med arbeidet som leder i Kristiansand Europeisk Ungdom. Sammen med resten av styret mitt skal vi sørge for å øke både medlemstallet og aktivitetsnivået i Kristiansand. Vi har god kontakt med flere av ungdomspartiene og vil samarbeide med dem for å synliggjøre EU-saken.

Både Unge Venstre og Unge Høyre gjestet arrangementet med hver sin tale til forsamlingen hvor det ble fokusert på bakgrunnen for et henholdsvis liberalt og konservativt ja-standpunkt. Begge representantene var tydelige på at deres organisasjoner står fjellstøtt bak ja-siden og vil bidra med sitt i EU-kampen.

Anders Høgalmen, nestleder i Europeisk Ungdom holdt en skolering for deltakerne og er optimistisk på vegne av Kristiansand Europeisk Ungdom:
Etter en rolig periode på Sørlandet med lite aktivitet ser det nå ut til at ja-siden har fått et godt fotfeste i makrellbyen. Haugeberg har allerede markert seg ved å verve flere medlemmer, samtidig som styret i disse dager planlegger arrangementer for året som kommer. Det skal bli interessant å følge utviklingen i Kristiansand. Vi kommer garantert til å se mye til sørlendingen både på lokale og nasjonale arrangementer i tiden som kommer, fortaller Høgalmen.

Med seg i styret har Haugeberg fått med seg Sondre Elstad, Katrine Hald og Simon Haugeberg.