Nyheter

Martin Jølle Martin Jølle

Fornyelse av sentralstyret 2024-2025

Europeisk Ungdom skal forsterke sentralstyret med flere nye medlemmer på landsstyremøte i januar/februar 2024. Kandidatene tiltrer vervet straks de er valgt av landsstyret, og innehar vervet til sommeren 2025.

Fristen for å stille eller nominere andre er fredag 12. januar, kl. 23:59

Les mer
Europeisk Ungdom Europeisk Ungdom

Grønn kampanje 2023

Sentralstyremedlemmer vil stå på stand i flere av de store studentbyene i Norge i ukene som kommer. Følg med på facebooksiden vår for å få med deg våre arrangementer! Ønsker du å bli aktiv, stå på stand eller få besøk av oss?

Les mer
Leo Stub Køber Leo Stub Køber

Aldri mer et delt Europa!

9. november 1989 så vi Europa på sitt beste. Etter 28 år ble muren mellom øst og vest Berlin revet, og familier og vennskap som hadde vært delt av Sovjetunionens autokrati ble gjenforent.

Les mer
Tora Tveiten Tora Tveiten

Markering 9. Mai

I forbindelse med Europadagen gikk Oslo Europeisk Ungdom sammen med Unge Høyre, Grønn Ungdom og Unge Venstre og arrangerte en markering foran stortinget.

Les mer
Martin Jølle Martin Jølle

Arbeidernes internasjonale kampdag

Vi feirer arbeidernes internasjonale kampdag! EU sørger for internasjonal solidaritet og fellesskap gjennom å styrke arbeidstakeres rettigheter på tvers av landegrensene. I Norge har arbeidslivet blitt styrket på flere områder gjennom EØS avtalen.

Les mer