Ny generalsekretær: Espen Berg-Larsen

Espen Berg-Larsen IISentralstyret i Europeisk Ungdom har ansatt Espen Berg-Larsen som ny generalsekretær i organisasjonen.

Espen stiller til nettprat på europeiskungdom.no torsdag 1. desember klokken 13:00.

Espen er 25 år gammel, kommer opprinnelig fra Skien i Telemark, men bor nå i Oslo. Han har en bachelorgrad i Europastudier fra Universitetet i Oslo. For øyeblikket jobber Espen som organisasjonssekretær i Europeisk Ungdom og konsulent for NHO.

Europeisk Ungdoms nye generalsekretær har lang fartstid i organisasjonen, og mye annen organisasjonserfaring. Han har blant annet sittet flere år i landsstyret til Europeisk Ungdom, ledet Studenter for EU Oslo og sittet som medlem av Internasjonalt utvalg.

Espen er medlem av Høyre – og sitter som politisk nestleder i DKSF i Oslo og medlem av Studentparlamentet i Oslo for Blå Liste.

«Med Espen har Europeisk Ungdom fått en høyt kvalifisert og kompetent generalsekretær. Han har over flere år vist både politisk og organisatorisk talent. Vi er overbevist om at Espen er riktig mann til å lede organisasjonen mot videre vekst, en tydeligere politisk profil og ikke minst bedre meningsmålinger», sier leder i Europeisk Ungdom, Anne Margrethe Lund.

Berg-Larsen tiltrer stillingen 1. februar 2012. Avtroppende generalsekretær Bård Skaar Viken har siste arbeidsdag 1. mars.

Kontaktinformasjon – Espen Berg-Larsen:

+47 97 07 84 78 | espen@europeiskungdom.no