Monica er vår nye generalsekretær!

I oktober ansatte Europeisk Ungdom ny generalsekretær. Blant mange gode og kvalifiserte søkere var det Monica Tindeland (23) som skilte seg ut som den beste kandidaten.

Monica er født og oppvokst i Haugesund, og har studert Økonomi og Administrasjon ved Høyskolen på Vestlandet. I tillegg har hun lang fartstid i Europeisk Ungdom, både som fylkesleder og økonomiansvarlig i Rogaland, og nestleder i EST.

«Monica skilte seg virkelig ut underveis i prosessen som både kvalifisert og med et brennende engasjement for organisasjonen,» uttaler Kristine Stokke, leder i Europeisk Ungdom. «Vi er kjempefornøyd med Monica de månedene hun har jobbet hos oss, og gleder oss til å se fortsettelsen. Hun er et fantastisk tilskudd til sekreteriatet og sentralstyret.»

Monica sier selv at hun har sett etter muligheter for å bidra enda mer til organisasjonen, og at stillingen som generealsekretær virket perfekt. «Etter høsten valg har vi nå en EU og EØS skeptisk regjeringen, og da er det viktigere enn noen gang at Europeisk Ungdom er på ballen og deltar i samfunnsdebatten» forteller Monica.

Hun legger til: «Jeg vil, sammen med medlemmene våre, fokusere på å bygge en trygg og større organisasjon som setter EU på dagsordenen. Jeg har storkost meg i jobben de siste ukene med reising, arrangementer og mange nye utfordringer.»

Velkommen til oss, Monica!

Generalsekretær i Europeisk Ungdom kan fortsatt nås på epost «gensek@europeiskungdom.no».