Meld deg på Sommerleir 2022!

Bli med på sommerens desidert fineste eventyr! United 2022 er Europeisk Ungdom sin årlige sommerleir i samarbeid med vår danske søsterorganisasjon Europæisk Ungdom. I år går turen til Ungdomsøen, et gammel havfort som er gjort om til en frivillightes øy for ungdom utenfor København i Danmark.

Påmelding her: https://www.checkin.no/event/43660/summer-camp

I tillegg til nordmenn og dansker, kommer det også et stort antall deltakere fra hele europa og vår paraplyorganisasjon JEF – Young European Federalists. Opplegget er en fantastisk kombinasjon av faglig og sosialt, og vi kan love deg en opplevelse uten like!

Vil du bidra til årets sommerleir? Vi leter nå etter engasjerte personer som vil hjelpe til med å lage et kult program! Meld interessen din her innen 02.mai: https://forms.gle/rggMTDdbFmQ6HrAV9

Se informasjon under før du melder deg på for å sikre at du kan være med på hele opplegget. Vi prioriterer de som har mulighet til å delta hele uken.

De norske deltakerne tar danskebåten frem og tilbake fra københavn. Avreise blir 6.august kl 15:00 og vi er tilbake i Oslo 12.august kl 10:00. Selve leiren blir avholdt 7-11.august.

For dere som også skal delta på Unge Høyres Sommerleir kartlegger vi nå muligheten for å ordne transport fra Hove til Gardermoen 7.august. Derfor må de som skal dette melde seg på senest 1.mai 23:59.

Påmeldingsfrist for alle andre er 1.juni.

Vi gleder oss masse til årets sommerleir. Meld deg på under nå!

OBS! Begrenset antall plasser

Aldersgrense: 18+

Meld deg på her: https://www.checkin.no/event/43660/summer-camp

Vi gleder oss til å se deg!

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Generalsekretær Monica Tindeland på gensek@europeiskungdom.no, eller leder i Europeisk Ungdom Kristine Stokke på kristine@europeiskungdom.no eller tlf. 95471101