Ledig stilling: Reisesekretær 40%

isolated-travel-dogEuropeisk Ungdom søker en engasjert, kunnskapsrik og reiseglad ung person til å fylle en 5-måneders stilling i 40% arbeid som reisesekretær i organisasjonen.

Som reisesekretær vil du reise rundt i Norge og holde foredrag på skoler og universiteter, samt arrangere lokal aktivitet, og etablere nye fylkes- og lokallag i organisasjonen. Øvrige arbeidsoppgaver inkluderer oppdatering av medlemsystem, oppfølging av eksisterende lokal- og fylkeslag, samt nettproduksjon.

Vi søker deg som:

  • Har god kjennskap til den norske EU-debatten
  • Har god formidlingsevne skriftlig og muntlig
  • Har evne til å jobbe strukturert og selvstendig i et hektisk arbeidsmiljø
  • Er ansvar, fleksibel og løsningsorientert
  • Ikke har telefonskrekk
  • Er for norsk EU-medlemskap

Søker bør helst være i alderen 18 til 26 år. Reisesekretæren legger opp sitt eget reiseopplegg i samarbeid med generalsekretær. Stillingen innebærer mye selvstendig arbeid, og vi søker en person som er flink til å forme sin egen arbeidsdag.

Stillingen er 40% i en fem-måneders periode fra begynnelsen av august til midten av desember. Stillingen lønnes i lønnstrinn 20. Opplæring vil foregå i juni.

Arbeidssted er Europeisk Ungdoms kontorer i Oslo sentrum (Europahuset i Kongens gate 2).

Det må beregnes noe kvelds- og helgearbeid, samt mye reisevirksomhet.

Tiltredelse: mandag 3. august 2015

Søknadsfrist: torsdag 10. juni 2015

Skriftlig søknad og CV, sendes til gensek@europeiskungdom.no.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til generalsekretær Simone Brassien (93834565).

Europeisk ungdom (EU) er en partipolitisk uavhengig ungdomsorganisasjon som arbeider for norsk EU-medlemskap og fremming av et samlet, demokratisk og solidarisk Europa. Internasjonalt arbeider vi blant annet opp mot vår paraplyorganisasjoner og med bygging av ungdomsorganisasjoner i øst og sør-øst Europa. I Norge har vi rundt 1400 medlemmer i alderen 13 til 30 år og rundt 20 lokallag over hele landet.