LANDSMØTE 2016

Programmet starter fredag 23. september klokken 16:00 og avsluttes søndag 25. september klokken 15:00. Landsstyret møtes i Oslo torsdag 22. september. En formell innkalling til dette møtes sendes sendere i henhold til vedtektene.

I år skal landsmøtet behandle nytt organisatorisk program samt andre ordinære landsmøtesaker. Arbeidskomiteens førsteutkast er sendt ut på høring hos fylkeslagene med mulighet for å gi innspill før innstillingen sendes ut i henhold til vedtektene. Det vil også være mulig å sende inn endringsforslag under selve landsmøtet.

Alle sakspapirer finner du ved å logge deg inn her.

 

Elektroniske skjemaer for endringsforslag

Skjema for å sende inn endringsforslag til organisatorisk program

Skjema for å sende inn endringsforslag til resolusjoner

Moroboksen

Klikk her for å komme til MOROBOKSEN

Praktisk informasjon

Sted:

Vi skal i år være på Haraldsheim Vandrerhjem på Grefsen i Oslo. Kart, adresse og veibeskrivelse fra Oslo Sentrum (Jernbanetorget) finner du ved å klikke på denne linken. For dere som kommer fra Gardermoen går det også flybusser som stopper i Sinsenkrysset, disse anbefales å ta.

Tid:

Landsmøtehelgen begynner fredag 23.september kl 18.00. Fra klokken 16.00 vil det være registrering. I mellomtiden er det mulighet for fylkene til å ha delegatmøter. Landsmøtet avsluttes søndag 25.september cirka kl 14.00.

Ta med:

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

I år legger vi opp til at alle endringsforslag fra Landsmøtet sendes inn elektronisk. Det er derfor veldig viktig at alle delegater tar med PC, nettbrett eller mobiltelefon. Det er internett på Haraldsheim. Til Landsmøtemiddagen på lørdag oppfordrer vi alle til å ta med pent tøy.

Innmelding av delegater
Samtlige lokal- og fylkeslag må melde på sine delegater innen torsdag 1. september.

Delegatberegningen er foretatt med bakgrunn i fjorårets medlemstall og er sendt fylkeslederne.

Klikk her for å melde inn delegater.

Fylkeslag er velkomne til å melde inn observatører til Landsmøtet. Fylkeslagene må da dekke dette selv.

Kontakt

Lurer du på noe som helst? Ta kontakt med generalsekretær Christian Kjekshus. Du når han på telefon 93210464 eller epost christian@europeiskungdom.no