Høstkonferansen 2018

Har du noen gang lurt på hvordan EU-parlamentet fungerer? Til våren er det valg i EU. Dette er en ypperlig anledning til å bli kjent med det europeiske demokratiet. 

Vi nærmer oss høstens mest spennende seminar – vår årlige simulering av EU-parlamentet. Nytt av året er at Høstkonferansen finner sted på høsthalvåret, og at den er mer intensiv enn tidligere. Som deltaker får du gjennom helgen være del av en partigruppe, kjempe frem din sak og delta i harde forhandlinger. Meld deg på i dag!

Høstkonferansen varer fra fredag 16. november til lørdag 17. november, og avholdes i Oslo. Vi starter fredag klokka 16:00, og holder på til ca. 15:00 lørdag.

Alle_gruppebilde2015Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på Vinterkonferansen. Alle deltakerne får grundige introduksjoner i de ulike temaene vi skal behandle. Gjennom helgen vil du som deltaker få prøvd deg i å holde taler, skrive innlegg og selge inn budskap til vår fiktive, folkekjære avis Morgenpostbladet.

Alt i alt kommer du til å sitte igjen med masse ny kunnskap, nye ferdigheter og ikke minst mange nye gode venner fra hele landet – og hvem vet, kanskje finner du også kjærligheten?

Deltakeravgiften på 300/400 kroner* dekker reise, opphold og mat alle dagene. Så, hva venter du på? Bli med på høstens vakreste eventyr!
*Noen fylkeslag dekker deltakeravgiften for sine medlemmer

Klikk her for å se eventet på Facebook. Link til påmelding finner du her.

Lurer du på noe? Ta kontakt med sentralstyremedlem Else Karin Bjørheim på telefon 993 44 547 eller på e-post else@europeiskungdom.no.