Frida er vår nye generalsekretær!

Ingeborg Helene Vasrud Bastiansen er ferdig med sin periode som generalsekretær, og Europeisk Ungdom har i den anledning ansatt ny generalsekretær. Blant mange gode og kvalifiserte søkere var det Frida Axelsen (26) som skilte seg ut.

Frida er født og oppvokst i Oslo, men har bodd både i USA og i Brussel. Hun har en bachelor i sammenliknende politikk og tar nå en bachelor i kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Hun har tidligere også jobbet i Oslo Arbeiderparti med stort fokus på valgkamp og organisasjon.

“Gjennom hele ansettelsesprosessen overbeviste Frida stort om at hun var den rette kandidaten for Europeisk Ungdom,” sier lederen i Europeisk Ungdom, Knut André Sande. «Vi er svært fornøyde med å ha Frida med på laget. Jeg er overbevist om at organisasjonen er i de beste hender de to neste årene!»

“Med en mer usikker verden, har det aldri vært viktigere med europeisk samarbeid og jeg vet at Europeisk Ungdom kan bidra til å bygge broer og forståelse mellom forskjellige individer, kulturer og nasjonaliteter,” sier Frida. 

Frida hadde sin første arbeidsdag som generalsekretær den 2. januar, og vi gleder oss til å jobbe med og bli kjent med henne i tiden som kommer.