Europeisk Ungdom vokser lokalt!

Europeisk Ungdom har de siste ukene vokst med to nye fylkeslag og fått et splittert nytt styre i Oslo.  Europeiske vibber er dermed sikra på Sørlandet, Østlandet og i Sogn og Fjordane!

Oslo:
Oslo Europeisk Ungdom fikk onsdag 18 april ny fylkessleder og nytt styre! Styret er ledet av Bo Alexander Granbo.  Det var godt oppmøte på årsmøte, der alle nye styremedlemmer var representert. I tilegg var Europeisk Ungdom sentralt tilstede, med leder og generalsekretær, samt nestleder og en direktevalgt.

Styret består av:

Leder: Bo Alexander Granbo
Nestleder: Runar Kjellstad Nygård
Økonomiansvarlig: Benedikte Vivaas Kise
Studentrepresentant: Marthe Oldernes
Aksjons-og skoleringsansvarlig: Philip Andre Charles
Arrangementsansvarlig: Brede Møller
Skoleansvarlig: Øystein Takle Lindholm

Oslo Europeisk Ungdom har allerede lagt planer for våren, blant annet feiring av Europadagen den 9 mai på Litteraturhuset. Sjekk ut mer om eventet her.

For mer informasjon, kontakt leder Bo på telefon 41783835 eller mail bo.granbo@hotmail.com, eller sjekk ut Oslo Europeisk Ungdoms Facebook-side her.

Aust-Agder:
Fredag 20 april ble Aust-Agder Europeisk Ungdom stiftet i Grimstad.  Leder i Europeisk ungdom Ninni Høver holdt foredrag om EU, og det ble knertet hull på en del myter om norsk EU-medlemskap.

Ny fylkessleder er Nicolai Staurvik som til daglig studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse på Universitet i Agder. I styret sitter Jakob Handegard, Mats Theodor Aune.

 ”Gutta i Aust-Agder imponerte med mye kunnskap, humor og pizza. Dette blir bra” sier Høver.

Europeisk Ungdom gleder seg til å se hva styret får til.
Hvis du bor i Aust-Agder og er interessert i å bli aktiv i fylkesslaget, kontakt Nicolai Staurvik på telefon 93 82 78 82 eller på nstaurvik@gmail.com
Sjekk ellers Facebooksiden her.
Sogn og Fjordane:
I Florø i Sogn og Fjordane ble det 30 april opprettet et nytt lokallag under ledelse av Lena Førde. Hvis du bor i Sogn og Fjordane, og ønsker å bli aktiv i Europeisk Ungdom kan du ta kontkt med Lena på 95 06 60 41 eller lena.foerde@gmail.com

Styret består av:

Leder: Lena Førde
1. Nestleder: Synne Standal Solheim
2. Nestleder: Markus Dybedal
Økonomiansvarlig: Tuva Vigen Bardal
Sekretær: Fredrik Helland
Styremedlem: Lise-May Sæle
Styremedlem: Jacob Nødseth

Se egen nettsak om årsmøtet og mer informasjon om det nye styret her.