Europeisk Ungdom supplerer sentralt!

Europeisk Ungdom supplerer sentrale verv! Noen dyktige mennesker mister vi til studier i utlandet og til arbeidslivet og vi søker nå derfor:

  • ett nytt sentralstyremedlem
  • to medlemmer til internasjonalt utvalg

Europeisk Ungdom ble stiftet i 1973 og jobber for europeisk integrasjon og et norsk EU-medlemskap. En av de viktigste målsetningene i dag er å øke kunnskapsnivået om EU, samt bidra til en konstruktiv debatt om Norges tilknytning til EU. Organisasjonen er partipolitisk nøytral.

 Sentralstyremedlem – hvem ser vi etter?

Som sentralstyremedlem får du en unik mulighet til å forstå organisasjonen og delta på forming av organisasjonens arbeid gjennom året 2015. Du får mulighet til å ta med dine erfaringer knyttet til organisasjonsutvikling, lære mer om europeisk politikk og ikke minst møte en rekke spennende mennesker.

Vi er på jakt etter deg som er politisk engasjert og som gjerne har erfaring med medlemsrekruttering og/eller sosiale medier. Du bør kunne jobbe selvstendig, ta egne initiativ og ha god gjennomføringsevne. Vi søker etter en som brenner for EU-saken og som har tid og engasjement til å drive organisasjonen fremover med flere medlemmer, være med på å lage og gjennomføre gode arrangement, spre ditt gode humør og bruke din formidlingsevne til å få organisasjonen til å vokse.

Vi søker 1 medlem til sentralstyret [frivillig verv].

Søknadsfrist: 22. januar 2015.

 

Internasjonalt utvalg – hvem ser vi etter?

Vi kan tilby et spennende internasjonalt miljø i Europeisk Ungdom. Vi samarbeider tett med andre seksjoner rundt om i Europa innenfor vår paraplyorganisasjon JEF. Du bør ville tilegne deg og/eller dele kunnskap om EU og EUs nabolandspolitikk og muligheten til å være med å forme et helt nytt internasjonalt prosjekt er stor. Du får mulighet til å delta i politikkutforming i JEF og å samarbeide med de andre nordiske seksjonene (og få venner rundt om i hele Europa).

De siste årene har arbeid med demokrati og ytringsfrihet på Balkan vært på agendaen. Som medlem av internasjonalt utvalg får du mulighet til å videreutvikle dette arbeidet, dra på turer og seminarer samt å være med på utviklingen av nye prosjekt i andre deler av Europa.

Du bør kunne jobbe selvstendig, ta egne initiativ og ha god gjennomføringsevne. Har du kjennskap til Balkan er det en fordel, men ikke et krav. Tidligere erfaring med internasjonalt arbeid er fint men ikke viktig, da vi i hovedsak ser etter personer med de riktige egenskapene til å drive prosjektene videre fremover. Et stort engasjement for demokrati og ytringsfrihet, samt tid er noe vi ser etter.

Vi søker 2 medlemmer til internasjonalt utvalg [frivillig verv].  

Søknadsfrist: 22. januar 2015.

 

Interessert?

Send inn et kort motivasjonsbrev (maks en side) og CV til valgkomite [a] europeiskungdom.no.

Enten du selv er aktuell eller kjenner noen som er kan være det, vil vi gjerne høre fra deg. Søknadsfrist er 22. Januar 2015. Kandidaten velges på Landsstyremøtet fredag 6. februar 2015. Det vil bli gjennomført intervjuer med aktuelle kandidater i perioden frem mot landsstyremøtet. Innstillingen blir presentert 3. februar 2015.

Leder for valgkomiteen er Ninni Høver, hun har med seg Marlene Hakkebo og Eirik Brautaset. Du kommer i kontakt med de på valgkomite [a] europeiskungdom.no.

Varighet av vervene: Alle verv blir nå valgt frem til Landsmøtet som avholdes i slutten av september/begynnelsen av oktober (dato ikke fastsatt).