Europeisk Ungdom har ansatt ny generalsekretær

Isabell Pettersen Vikan er ferdig med sin periode som generalsekretær, og Europeisk Ungdom har i den anledning ansatt ny generalsekretær. Blant mange gode og kvalifiserte søkere var det Ingeborg Helene Vasrud Bastiansen (22) som skilte seg ut, og Sentralstyret valgte å ansette henne på et ekstraordinært sentralstyremøte i desember.

Ingeborg er fra Vestfoldperla Tjøme, men har bodd i Oslo de siste årene hvor hun har fullført en bachelor i Utviklingsstudier ved Universitetet i Oslo. Hun har hatt flere sentrale verv i Unge Venstre og det var også der hennes engasjement for EU startet.

«Gjennom hele ansettelsesprosessen overbeviste Ingeborg stort om at hun er den riktige kandidaten for Europeisk Ungdom.» sier Knut André Sande, leder i Europeisk Ungdom. » Det var et enstemmig sentralstyre som valgte henne til ny generalsekretær, og vi gleder oss masse til å jobbe med henne i tiden fremover.»

«Jeg gleder meg veldig til å være ansatt for en organisasjon som jobber for mer internasjonalt samarbeid. » Sier Ingeborg. «Med forandringer i verden og Europa vil arbeidet med å spre kunnskap om EU og Norges posisjon være ekstra viktig i tiden som kommer. Her spiller Europeisk Ungdom en sentral rolle og jeg gleder meg til å ta del i det!»

Ingeborg hadde sin første arbeidsdag som vår nye generalsekretær i går, 2. januar, og vi ser frem til å jobbe med henne i tiden som kommer.