Erlend Svardal Bøe er vårens verver!

Årets første vervekonkurranse er nå avsluttet, og det ble lagt inn en kjempeinnsats på slutten!

Mange har jobbet hardt, og vervet nye medlemmer til organisasjonen.
Til slutt ble det Erlend Svardal Bøe fra Troms Europeisk Ungdom som stakk av med førstepremien, med hele 22 vervinger! Som vinner av vervekonkurransen får han velge mellom en Playstation 3, Xbox 360 eller et digitalkamera til en verdi av 3000 kroner.

«Erlend har lagt ned en betydelig jobb i å verve nye medlemmer i Troms, det er blant annet takket være han at Troms Europeisk Ungdom hittil i år har knust alle medlemsmålene sine» sier rekrutteringsansvarlig i Sentralstyret, Anine Andresen

Morten Asbjørnsen fra Rogaland gjorde også en flott jobb i konkurransen, og vant 2. premien med sine 10 vervinger!  Han får da gratis deltagelse på et Europeisk Ungdom-arrangement.

I tillegg til de to vinnerne, er det mange som har bidratt stort til å verve nye medlemmer til organisasjonen: Bo Granbo, Sindre Nilsskog, Marthe Oldernes, Peter Pettersen,  Eirik Fjell, Lucas Haugeberg, Suzanne Nedrum, Kristoffer Aardal Hanssen, Philip Andre Charles, Caroline Marie Tønnesen, Runar Nygård og Isabell Vikan har alle vervet flere medlemmer!

Vi takker alle som har bidratt til å gjøre organisasjonen større og synligere ved å verve flere medlemmer, og det kommer flere vervekonkurranser i løpet av året!