Bli aktiv

Kontakt din fylkesleder: Den beste måten å bli aktiv på, er å kontakte din lokale Europeisk Ungdom-seksjon. Send en epost til eu [a] europeiskungdom.no så setter vi deg i direkte kontakt.

Starte opp lokallag: Dersom du ønsker å starte opp aktivitet og et lokallag der hvor du bor, ikke nøl med å ta kontakt med oss på eu [a] europeiskungdom.no. Finn deg gjerne to-tre andre å starte lokallaget sammen med, men dette kan vi også være behjelpelige med å finne.

Bli med på et arrangement: Vi har tre nasjonale arrangementer i året – Sommerleir, Landsmøte og Høstkonferanse. Her lærer du masse om EU og blir kjent med kule mennesker. Det kommer fortløpende informasjon på vår facebook-side om disse arrangementene. Der finner du i tillegg en oversikt over alle kommende lokale arrangement.

Skriv et innlegg i lokalavisen din: Norge er tett knyttet til EU og påvirkes av beslutningene som tas hver dag. Det er veldig lett å skrive et innlegg til en avis. Trenger du tips til dette kan du sende en mail til oss på eu [a] europeiskungdom.no.