Bli med til Montenegro!

(c) Ggia wiki.commons

Balkan Training Days 2013 nærmer seg med stormskritt og Internasjonalt Utvalg er i full gang med planleggingen av årets arrangement i tett samarbeid med våre gode venner i JEF-Montenegro.

I den anledning ble det gjennomført planleggingsmøte i hovedstaden Podgorica og kystbyen Budva den 23-26 mai. Fra Internasjonalt Utvalg var det leder Sarah Stephanie Skjoldevik, samt hennes to gode hjelpere Arton Baftiu og Henrik Hoem som deltok på planleggingen i Montenegro.

Årets utgave vil gå av stabelen i hovedstaden Podgorica 11-15 september 2013. Med 35 deltakere fra 6 land vil BTD 2013 fokusere på videre utvikling av det organisatoriske samarbeidet mellom JEF- seksjonene på Balkan.

Dette reflekteres i årets program som vil gi deltakerne mulighet til å tilegne seg kunnskap om organisatorisk arbeid fra professorer og parlamentarikere i Montenegro. Gjennom foredrag i plenum og gruppe- og case-arbeid vil deltakerne få teste og videreutvikle demokratiske kunnskaper og ferdigheter.

Et viktig mål for årets prosjekt er at denne kunnskapen skal kunne materialiseres både på årets seminar og i fremtiden. Deltagerne vil diskutere europeisk integrasjon i de ulike landene, demokratiforståelse og føderalisme under seminaret.

Vi ønsker å takke våre venner i Montenegro for en fantastisk helg og flott samarbeid. Vi er overbevist om at BTD 2013 vil bli en stor suksess og gleder oss veldig til september.

Søknadsfrist 1. juli:

Har du lyst til å være blant de norske deltagerne på årets Balkan Training Days? Send en søknad med personalia, motivasjon for å dra, samt fortid og fremtidsplaner i Europeisk Ungdom til sarah@europeiskungdom.no