Bli med på vinterens høydepunkt!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Vinterkonferansen 2015 på Kongsberg 6.-8. februar.

Vinterkonferansen gruppebilde 035Det blir igjen Europaparlament-simulering! Ikke en kjip og kjedelig en, men en høyst spennende versjon hvor vi får oppgaver, utfordringer, vendinger, nyhetssaker osv. som påvirker hver eneste (fiktive) beslutning vi skal ta. Fikk du ikke nok av intrigene, forhandlingene og ryggdolkingen i 2014-utgaven, eller er det kanskje første gang du er med? Frykt ikke! Arrangørene frister med aktuelle saker, flere skandaler og god tid til å hestehandle på bakrommet.

Deltakerne vil deles inn i partigrupper, jobbe i komiteer, møte lobbyister og debattere i plenum. Selvsagt er Morgenpostbladet til stede for å rapportere fra det hele.

Du trenger ikke å kunne mye om Europaparlamentet fra før av, all info blir delt ut slik at alle (uansett hvor mye kunnskap du har fra før) kan være med og ha en spennende, morsom og lærerik helg. Det legges opp til gode pauser hvor man kan bli kjent med hverandre, fra hele landet. Kanskje din nye bestevenn deltar på akkurat dette arrangementet? Eller din fremtidige kjæreste? Hvem vet!

Sjekk ut eventet her på nettsiden eller på facebook for mer praktisk info. Dersom du kommer utenfra Oslo/Akershus er det viktig å lese informasjonen om reise.

Det er bare å begynne å glede seg! Og, husk å melde deg på innen 13. januar!

PS: konferansen er alkoholfri, as always :)