Bli med på sommerens store happening – UNITED!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer årets beste sommerleir på Hove utenfor Arendal.

Årets internasjonale sommerleir, United 2013, vil gå av stabelen 10 til 13 juli, og vil ha deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Belgia og Spania.

Temaet for årets United er ekstremisme og medborgerskap. Hva fører til ekstremisme? Hvordan kan samarbeid bidra til å både skape, og bekjempe ekstremistiske miljøer? Hva gjør EU for å hindre ekstremisme? 

Hittil er følgende innledere bekreftet:

  • Cecilie Bjelland, statssekretær arbeidsdepartementet
  • Peter Gitmark, Stortingsrepresentant og aktiv i Europabevegelsen
  • Simen Markussen, forsker på Frischsenteret og tidligere generalsekretær i Europeisk Ungdom
  • Astrid Solhaug, rådgiver i justisdepartemenet. Har tidligere jobbet hos Europakomissær Cecilia Malmström med ekstremisme i EU

I tillegg vil representanter fra de forskjellige ungdomspartiene delta i en paneldebatt.

Vil du være med? Da må du melde deg på fort, det begynner å bli fullt!
Påmelding sender du til: pamelding@europeiskungdom.noMailen må inneholde navn, alder, bosted og eventuelle allergier. Deltakelse på sommerleiren koster 600 kroner og det dekker billigste reisevei til Hove, kost og losji. Påmeldingen er bindende.

Det vil være avreise med felles buss fra Oslo 10 juli klokken 12, og vi er tilbake i Oslo igjen 13 juli ca. klokken 17. På Hove bor vi på 4-mannsrom. Mer informasjon vil sendes ut til deltakere i slutten av mai.

Arrangementet er åpent for alle medlemmer av Europeisk Ungdom. Ønsker du å bli medlem i Europeisk Ungdom kan du sende SMS ”EU50 <navn> <fødselsdato>” til 2040, det koster 50 kr.

Spørsmål om sommerleiren? Kontakt Anine Andresen på anine@europeiskungdom.no/90402280.

Arrangementet arrangeres med støtte fra EU-programmet Aktiv Ungdom.