Bli med på Europeisk Ungdoms Vinterkonferanse!

I år, som alle de foregående årene, arrangere vi vinterkonferanse for medlemmene i Europeisk Ungdom. Her er alt du trenger å vite!

Vinterkonferansen vil i år avholdes 7-9 februar på Kongsberg vandrerhjem.

I løpet av helgen skal vi blant annet snakke om aktuelle temaer innen EU, men også simulere et parlamentsmøte. Skoleringene vil bære preg av å være interaktive og morsomme, hvor deltakerne selv kan være med å utforme resultatet. Det legges opp til at deltakerne skal sitte igjen med masse ny informasjon om hvordan EU fungerer!

I år stiller følgende innledere:

  • Arnstein Vestre, Natur og Ungdom
  • Ingvild Skogvold, Norsk Folkehjelp
  • Morten Skogum, Røde Kors

Praktisk informasjon:

Når er det?

7.-9. februar 2014

Hvor er det?

Kongsberg Vandrehjem, litt over en time fra Oslo.

Hva koster det?

Deltakeravgiften er på 500 kroner. Dette dekker reise, opphold og mat.  Deltakeravgiften betales til kontonummer 6030 05 19779.

Hvordan melder jeg meg på?

Det gjør du ved å fylle ut skjemaet under. Påmeldingsfristen er fredag 31. januar. Påmeldingen er bindende. Hvis du finner ut at du ikke kan være med allikevel er det viktig at du sier fra så fort som mulig, og senest 31. januar. Deltakere som ikke møter opp og ikke har meldt seg av må betale deltakeravgiften.

Hvordan kommer man seg til Kongsberg?

Det vil gå felles buss fra Europahuset i Oslo (Kongens gate 2) klokken 16:00.
Eventuell reise til Oslo bestiller du selv, og du vil få kostnadene dekket i etterkant av konferansen når du fyller ut reiseregningsskjema.

Viktig informasjon:

–          De som planlegger å stille til sentrale verv i Europeisk Ungdom bør holde av helgen, da valgkomiteen vil gjennomføre intervjuer under konferansen

–          Det vil bli avholdt landsstyremøte fredag 7. februar på dagtid i Oslo sentrum før avreise til Kongsberg. Husk å ta dette med i beregningen når du bestiller fly.

–          Vinterkonferansen er alkoholfri

Har du noen flere spørsmål?

Kontakt sentralstyremedlemmene Anine M. Andresen på anine@europeiskungom.no eller Nikolai Fjågesund på nikolai@europeiskungdom.no