Bli bedre kjent med vårt nye sentralstyremedlem Knut Visdal

Årets første landsstyremøte ble avholdt 18-20.mars i Oslo. Her ble det foretatt et suppleringsvalg, og vi ønsker Knut Visdal velkommen som nytt sentralstyremedlem!

Knut Visdal (19) er fra Skjåk i Gudbrandsdalen, men bor for tiden i Bergen hvor han studerer til å bli siviløkonom på NHH. Fra tidligere har Knut erfaring som leder av Europeiske Studenter Bergen, organisatorisk nestleder i Innlandet Europeisk Ungdom, og organisatorisk erfaring fra Unge Høyre og studentpolitikken. I tillegg deltok Knut på EU-akademiet i 2021, hvor han endte opp med å kapre 1.plassen!

Knut er engasjert i EU saken fordi han er opptatt av klima og miljø. Han mener at grenseløse utfordringer krever grenseløst samarbeid, og at EU er det beste virkemiddelet vi har for å bekjempe klimaendringer. I tillegg er han opptatt av å skape aktivitet i organisasjonen over hele landet, og øke engasjementet rundt EU-saken blant unge.

I sentralstyret skal Knut jobbe med fylkesoppfølging av Vestland, Buskerud og Rogaland. Han skal også jobbe med sosiale medier og kommunikasjon, samt politikk.

En fun fact om Knut er at han ble valg til «Årets Skjåkvær» i Europeisk Ungdom!

Vi er utrolig glade for å ha Knut med på laget, og ønsker han hjertelig velkommen inn i sentralstyret!