Barcelona i sommer?

Har du lyst til å reise til Barcelona for å være med å forme morgendagens demokrati? Det har du nå muligheten til gjennom seminaret «Europe 2.0 – With Whom?». 5456ff1e36

Det internasjonale seminaret arrangeres av JEF og finner sted 1.-5. juli. Du får møte ungdom fra hele Europa og tilbringe fem dager i Catalonias hovedstad.

JEF har i denne arbeidsperioden hatt demokratisk fornyelse av Europa som sitt politiske prosjekt, og dette seminaret er en del av arbeidsprogrammet «Democracy Upgraded». 

Gjennom disse dagene ønsker JEF å invitere til en idedugnad for å besvare problemstillingen om hvordan man inkluderer innbyggere og sivilsamfunnet i demokratiske prosesser og reformer. Det er nemlig vårt ansvar som unge europeere å påvirke det demokratiet vi skal tilbringe vår levetid i! Det viktigste resultatet vil være en publikasjon som tar for seg metoder for å fremme deltakerdemokratiet i Europa, spesielt med tanke på ungdoms deltakelse.

Alle som er mellom 18-30 kan søke om deltakelse. Det stilles ingen krav til forkunnskaper. Du trenger for eksempel ikke kunne ett eneste ord spansk, men det er en fordel å være komfortabel med engelsk som er arbeidsspråket.

Søknadsfrist: 10. mai.

For mer informasjon og påmelding, klikk her.