Bli med på Balkan Training Days 2015

Har du lyst til å bli med Europeisk Ungdom til Sarajevo?

Europeisk Ungdom har de siste 12 årene arrangert et større demokratiprosjekt på Balkan, der ungdom samles for en langhelg med fokus på demokrati, organisasjonsutvikling og samarbeid over landegrensene. Balkan Training Days (BTD) arrangeres i samarbeid med våre søsterorganisasjoner i Albania, Bosnia og Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Kosovo og Serbia.

I år vil seminaret finne sted i Sarajevo, hovedstaden i Bosnia og Herzegovina, fra torsdag 17. til mandag 21. september. Temaet vil være «Youth participation and putting EU integration on the agenda» og vil være en rød tråd gjennom hele programmet som vil bestå av både foredrag og ulike former for gruppearbeid.

10712740_742784852467627_7380025731148130796_n

Dea (Albania) og Isabell (Norge) på fjorårets BTD i Beograd.

Europeisk Ungdom utlyser 3 plasser, og oppfordrer spesielt nye medlemmer til å søke om deltakelse! I tillegg til disse tre vil organisatorer fra internasjonalt utvalg også være med på turen.

Deltakeravgift er 700 kroner og dekker flyreise, annen transport, alle måltider og opphold hele turen.

Fristen for å søke har dessverre gått ut.

Merk at all info om transport og reisekostnader i denne linken ikke gjelder for norske deltakere. Se dermed bort fra disse opplysningene, og de tre siste spørsmålene i spørreskjemaet.

Deltakerne vil bli plukket ut fra motivasjon, samt at gruppen har en kjønnsbalanse.

Dersom du har spørsmål knyttet til prosjektet, kan du kontakte internasjonalt utvalg på international(a)europeiskungdom.no.

Les mer om prosjektet og hvor BTD har blitt arrangert tidligere.