Årsmøtevåren er i full blomst

1781878_10151890575896895_629848400_nI disse dager avholder flere av våre fylkeslag sine årsmøter og det rapporteres om god stemning hos samtlige. Styrene har mye gøy å jobbe med fremover: først ut er Europadagen som feires 9. mai. Dette er EUs unionsdag og feires hvert år til minne om Schumann-erklæringen. Frankrikes utenriksminister Robert Schumann foreslo i en tale 9. mai 1950 at Frankrike og Tyskland, samt ethvert annet europeisk land som måtte ønske å delta, skulle samordne deres kull- og stålproduksjon. Videre kommer årets store høydepunkt sommerleiren. I år skal vi se på hvordan EU ert som utenrikspolitisk aktør.

I det siste har blant annet Oslo og Akershus fått nye styrer. Spørsmålet alle nå stiller er om de kan ta opp kampen mot det stadig voksende Vestlandet, ledet an av Hordaland som ble kåret til årets fylkeslag.

Nikolai

Også andre steder er det ting som skjer. – I både Buskerud og Vestfold skal vi i løpet av den kommende måneden ha oppstartsmøte. Det er kjempegøy når flere på uoppfordret tar kontakt for å starte aktivitet, sier Nikolai Fjågesund, leder i Europeisk Ungdom.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med ditt fylkeslag kan du sende en mail til eu@europeiskungdom.no.