Alt om Landsmøtet 2015

Snarvei: Klikk her for å komme til alle skjemaene og dokumentene.

Europeisk Ungdom skal avholde sitt 42. ordinære landsmøte 2.-4. oktober 2015 på Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo. Viktigst av alt blir behandling av nytt politisk program.

profil 4

Leder i Europeisk Ungdom, Nikolai Fjågesund.

-Jeg gleder meg utrolig til å se alle delegatene debattere det nye politiske programmet. Komiteen som skal utarbeide førsteutkastet er kommet godt i gang allerede og vil levere sitt arbeid i god tid før landsmøtet. Da er det opp til alle fylkeslagene og delegatene, sier leder i Europeisk Ungdom, Nikolai Fjågesund.

Bortsett fra politisk program blir det også en debatt om vedtektene. I år vil det bli fremmet flere forslag som kan utgjøre store endringer for organisasjonen.

Torsdag 1. oktober inviterer vi også til medlemskveld i Oslo hvor Paal Frisvold kommer for å fortelle om livet i Brussel, forholdet mellom Norge og EU hva som blir viktige saker i tiden fremover. Klikk her for å komme til eventet. Arrangementet avholdes i samarbeid med Oslo Unge Venstre og er åpent for alle medlemmer av begge organisasjoner.

Nedenfor har vi samlet viktig informasjon til Landsmøtet. Les godt gjennom alle dokumenter allerede nå, slik at du stiller godt forberedt. 

Viktige frister

Elektroniske skjemaer

Skjema for å sende inn endringsforslag til resolusjoner.

Skjema for å sende inn endringsforslag til vedtektene.

Skjema for å sende inn endringsforslag til politisk program.

Skjema for å melde inn delegater.

Skjema for å stille til verv i Europeisk Ungdom.

Sakspapirer

Delegatberegning 2015

1. Forretningsorden LM 2015

2. Dagsorden LM 2015

3. Vedtekter for Europeisk Ungdom

4. Politisk program 2015-2017 Europeisk Ungdom 1. utkast

6. Program Landsmøtet 2015

7. Valgkomiteens innstilling for perioden 2015-2016

8. Konstituering

9. Vedtektsendringer med innstilling fra LS

Praktisk informasjon

Sted:

Vi skal i år være på Haraldsheim Vandrerhjem på Grefsen i Oslo. Kart, adresse og veibeskrivelse fra Oslo Sentrum (Jernbanetorget) finner du ved å klikke på denne linken.

Tid:

Landsmøtehelgen begynner fredag 2.oktober kl 18.00. Fra klokken 16.00 vil det være registrering. I mellomtiden er det mulighet for fylkene til å ha delegatmøter. Landsmøtet avsluttes søndag 4.oktober cirka kl 14.00.

Ta med:

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

Christian Kjekshus, generalsekretær i Europeisk Ungdom

I år legger vi opp til at alle endringsforslag fra Landsmøtet sendes inn elektronisk. Det er derfor veldig viktig at alle delegater tar med PC, nettbrett eller mobiltelefon. Det er internett på Haraldsheim. Til Landsmøtemiddagen på lørdag oppfordrer vi alle til å ta med pent tøy.

Kontakt

Lurer du på noe som helst? Ta kontakt med generalsekretær Christian Kjekshus. Du når han på telefon 93210464 eller epost christian@europeiskungdom.no