Agnethe er vår nye generalsekretær!

Europeisk Ungdom har ansatt ny generalsekretær. Blant mange gode og kvalifiserte søkere var det Agnethe Thun Hindbjørgmo (26) som skilte seg ut som den beste kandidaten.

Agnethe er født og oppvokst i Trondheim, og har studert Europastudier i Bergen (bachelor) og Trondheim (master), samt prosjektledelse ved Høyskolen Kristiania. Av arbeidserfaring har hun blant annet vært organisasjonsrådgiver i Europeisk Ungdom med hovedansvar for grønn kampanje.

«Agnethe utmerket seg gjennom hele ansettelsesprosessen,» uttaler Knut André Sande, leder i Europeisk Ungdom. «Vi er svært fornøyde med å ha Agnethe med på laget, og jeg er overbevist om at organisasjonen er i de beste hender de to neste årene!»

«I tiden vi er inne i nå er det ekstra tydelig hvor viktig det er med europeisk samarbeid, og Europeisk Ungdom vil spille en viktig rolle i tiden fremover. Derfor er jeg glad for å få mulighet til å jobbe for JA-saken, sammen med så mange engasjerte og flinke medlemmer. Det er inspirerende!» sier Agnethe.

Hun legger til: «Jeg vil, sammen med medlemmene våre, fokusere på å bygge en sterk og robust organisasjon som setter EU på dagsordenen. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, og til å møtes over spennende arrangement og prosjekt når det er tillatt.»

Velkommen til oss, Agnethe!

Generalsekretær i Europeisk Ungdom kan fortsatt nås på epost «gensek (at) europeiskungdom.no».