Fylkes- og lokallag

Vi har ulik aktivitet rundt om i landet, og lister nedenfor opp de lokallagene vi har som er aktive. Hvordan komme i kontakt med ditt lokallag? Send en melding på facebook, eller skriv til oss sentralt så henviser vi deg videre. En oversikt over alle kommende arrangement i Europeisk Ungdom, både sentralt og lokalt finner du her.

Akershus

Akershus Europeisk Ungdom: For arrangementer i Akershus, følg med på Facebook. Dersom du ønsker informasjon om EU-spørsmål og Europarelevante aktiviteter i hovedstadsområdet, kan du melde deg inn i denne gruppen. Spørsmål? Ta kontakt med leder Sigurd Salvesen.

Buskerud

Buskerud Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook eller ta kontakt med fylkesleder Helle Hertzberg.

Hordaland

Hordaland Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook for arrangmenter i Bergensområdet eller ta kontakt med Eirik Texe.

Europeiske Studenter Bergen: Følg med på Facebook for arrangmenter eller ta kontakt med leder Maja Nilsen (enretning(at)hotmail.com).

Oslo

I Oslo har vi et fylkeslag som i hovedsak retter seg mot ungdomskole- og videregående elever.  Det finnes også et lokallag som retter seg mot studenter i Oslo, der kan du bli medlem uavhengig av hvilket studiested du tilhører. 

Oslo Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer legges ut på Facebook. For spørsmål, ta kontakt med leder Alexander Stenhagen (alex.stenhagen(at)gmail.com).

Europeiske Studenter Oslo: Informasjon om styret og studentlaget finner du her. På Facebook deles egne arrangementer. Du kan også følge oss på Twitter eller sende en e-post til studenter.for.eu (a) gmail.com. For spørsmål, ta kontakt med leder Kenneth Karijord.

Rogaland

I Rogaland finnes ett fylkeslag for alle medlemmer i fylket, i tillegg til tre lokallag.

Rogaland Europeisk Ungdom: Informasjon legges ut fortløpende på Facebook og du kan følge oss på Twitter. Spørsmål kan rettes direkte til fylkesleder Fredrik Rannestad Samuelsen (fredrikrsamuelsen(at)gmail.com). Vi jobber også med å starte opp et eget studentlag i Stavanger, interessert i å bli med? Kontakt fylkesleder.

Haugalandet Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook eller ta kontakt med leder Pia Therese G. Rydningen.

Sandnes og Jæren Europeisk Ungdom: Følg med på Facebook eller ta kontakt med Kristoffer Bjordal.

Stavanger Europeisk Ungdom: Følg dem på Facebook eller ta kontakt med leder Henrik Bruvik direkte.

Trøndelag

Fylkeslaget i Sør-Trøndelag kalles Europeiske Studenter Trondheim, da mesteparten av aktiviteten foregår her.

Europeiske Studenter Trondheim: Les mer om styret her. Du kan følge med på aktivitet på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Magnus Bengtsson (magnus_95(at)live.no).

Troms

Troms Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Jarl Kaasen (jarl.kaasen(at)gmail.com).

Vestfold

Vestfold Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Fabian Wahl Sandvold (fabianwahlsandvold(at)gmail.com).

Østfold

Østfold Europeisk Ungdom: Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook. Spørsmål kan rettes til fylkesleder Rold-Jonas Kristiansen (rolf.ringen(at)gmail.com).

Oppland

Oppland Europeisk Ungdom:  Informasjon om arrangementer finner du ved å følge med på Facebook.  Spørsmål kan rettes til fylkesleder Sander Vestby (sandervestby(at)gmail.com)

 

Starte opp lokallag: Dersom du ønsker å starte opp aktivitet og et lokallag der hvor du bor, ikke nøl med å ta kontakt med oss på eu(a)europeiskungdom.no. Finn deg gjerne to-tre andre å starte lokallaget sammen med. Dette kan vi også være behjelpelige med å finne.

DSC_0779_1-1024x546