Siste fra sentralt

Her legger vi ut jevnlige nyhetsbrev om det som skjer i organisasjonen. Vi sender også nyhetsbrevet til tillitsvalgte per email.

Siden er opprettet mars 2019. 

JUNI 2019

Kjære alle tillitsvalgte i Europeisk Ungdom!

I månedens nyhetsbrev vil dere få informasjon om hva som skjer mot sommeren, hva sentralstyret gjør for tiden med mer.
Har laget ditt spørsmål, ønsker skolering fra noen i sentralstyret eller vil ha innspill til aktiviteter eller lignende? Ta kontakt på else@europeiskungdom.no eller din fylkeskontakt!
Husk å ta bilder av utført aktivitet og legg inn i Drive og på Facebook!

Viktige datoer fremover:
Sommerskolering: 5.-8.juli
Summer Camp (i Danmark): 9.-13.juli
Landsmøte: 11.-13.oktober


Stephens forsøk på å kommentere som seg selv, som endte opp som Europeisk Ungdom:


Konteksten var er forslag om jentekvelder på sommerleir.

TILLITSVALGTUNDERSØKELSE

Tillitsvalgtundersøkelsen 2019 er til for at sentralstyret kan jobbe videre med organisasjonen på en måte våre tillitsvalge ønsker det. Denne er anonym, og til for at dere kan si deres egen mening om organisasjonen til oss. Tillitsvalgtundersøkelsen finner dere her.


SOMMERLEIR

Sommerskoleringen 5.-8.juli er et nytt opplegg for sommerleir hvor vi vil fokusere på gode innledere og spennende foredrag på forskjellige nivå. Likevel vil det selvfølgelig være sosialt med både karaoke, sang til Europe United og turneringer.

Summer Camp 9.-13.juli er en internasjonal leir vi arrangerer med Europæisk Ungdom (Danmark), som skal foregå i Danmark, med gode innledere og sosialt samvær. Her er det 18-års aldersgrense grunnet at man er i utlandet.


STILL TIL VALG I EUROPEISK UNGDOM

Nå kan du stille til valg til sentralstyret, internasjonalt utvalg, desisjonskomiteen og valgkomiteen i Europeisk Ungdom. Det er også mulig å stille til verv som direktevalgt til landsstyret.

Valgskjema finner du her.

Dersom du ønsker å nominere noen til verv, bruker du skjemaet du finner her.

VELLYKKET STUDIETUR

Vi har vært på studietur i København for å mobilisere til EU-valget. Der møtte vi Europæisk Ungdom, kandidater til valget, og fikk oppleve valgkampen på nært hold. Vi fikk ikke stemme denne gang, men kanskje vi får stemme neste gang?

 

Sentralstyret jobber med sommerskoleringen, internasjonal Summer Camp og mye mer. Til høsten blir det også landsmøte (11.-13.oktober), og alle vervene er på valg – så vi oppfordrer dere til å tenke på om dere vil stille til sentralt, internasjonalt utvalg eller som direktevalgt.

 

TIDLIGERE NYHETSBREV