Landsmøte 2019

Europeisk Ungdom har gleden av å invitere til organisasjonens 45. ordinære landsmøte 11.-13. oktober på Frivillighetshuset i Oslo.

I år skal landsmøtet behandle nytt politisk program og strategidokument for perioden 2019-2020, vi skal behandle resolusjoner, velge nye tillitsvalgte (og takke av gamle) og ikke minst dele ut Årets Europeer 2019. I tillegg vil kjente og kjære venner av Europeisk Ungdom fra både innland og utland holde hilsningstaler.

Et dokument med praktisk info kan du finne her.

Hvor er vi?

K1/K2
Frivillighetshuset, Oslo
Kolstadgata 1, Tøyen

Tidspunkt

Ankomst og registrering for landsmøtet skjer fra og med klokken 14:00, fredag 11. oktober. Programmet avsluttes søndag 13. oktober, senest klokken 15:00. Alle anbefales å delta i «Ny på landsmøtet» kl. 14.15, da det vil bli en gjennomgang av hvordan landsmøtet fungerer.

Sakspapirer

Vi kommer ikke til å skrive ut sakspapirer til alle. Om du ønsker fysiske sakspapirer må du skrive ut selv eller si i fra til gensek@europeiskungdom.no senest 8 oktober.

Vedtekter – Vedtektkomiteens innstillinger

Politisk program – Programkomiteens innstilling / Redaksjonskomiteens innstilling

Strategidokument – Strategikomiteens innstilling / Redaksjonskomiteens innstilling

Hoveddokumenter

Utdypende framlegg

Har du et forslag til noen av sakene? Følg denne linken og fyll ut skjemaet: Google Forms

Organisasjonsdokumenter

Egenandel

Egenandelen til landsmøtet skal i hovedsak dekkes av fylkes- eller lokallaget. Egenandelen er 700 kr for delegater og 1000 kr for observatører. Merk at observatørers reise og overnatting må dekkes av fylkes- eller lokallaget. Hvis man eventuelt skulle betale egenandelen selv, tas dette i dialog med fylkesleder eller generalsekretær.

Reise
Husk at kun billigste reisevei kan benyttes. Det vil si at eventuelle flybilletter må bestilles med det flyselskapet som har de billigste billettene for det aktuelle tidspunktet. Dersom du må reise med fly og er under 26 MÅ ungdomsbilletter bestilles. Reiser på over 1500 kr må klareres med generalsekretær på forhånd. Husk at reiseregninger/utlegg må sendes inn senest 1 måned etter arrangementets slutt. Skjema finner du her. Dersom du ikke kan bestille billetter selv, kan du ta kontakt med generalsekretær på gensek@europeiskungdom.no
Overnatting
Alle som har meldt seg på overnatting skal være på Anker Hostel. Man må ta med eget sengetøy eller leie det fra hostellet for (50 kr) og håndkle (20 kr). Merk at det ikke er lov å bruke soveposer på hostellet. Det blir felles innsjekk etter møteslutt på fredag og utsjekk før møtet på søndag. Det tar cirka 20 minutter å gå fra Frivillighetshuset til Anker. Det vil være fellesavgang til og fra hostellet ved møtestart, møteslutt og til og fra festmiddagen.
Mat og allergier

Alle måltider vil bli servert på Frivillighetshuset. Har du allergier er det veldig viktig å si i fra til generalsekretær senest 4  oktober.

Politisk fravær

Trenger du politisk fravær? Gå til politiskfravær.no. Fyll ut generalsekretær Ingeborg (kontaktinfo her) som kontaktperson. Print ut, og ta med for signatur:) Om du trenger hjelp til å printe, kan du sende mail til gensek@europeiskungdom.no med filen.

Landsmøtemiddagen

Lørdagskveld blir det festmiddag. Her blir det taler, kåringer og veldig god mat. Man kan ha på seg det man vil, men alle oppfordres til å pynte seg, for eksempel med dress eller kjole. Merk at dette er et rusfritt arrangement. Det vil være felles avgang fra og til Anker hostel.

Moroboksen

Har du hørt noe juicy sladder, en enormt morsom vits eller bare har en svært hyggelig hilsen til vårt flotte ordstyrerbord, som du ønsker lest opp høy? Send det gjerne inn her.

Delegatfordeling

Delegatfordelingen er foretatt med bakgrunn i fjorårets medlemstall

Agder: 3
Akershus: 4
Buskerud: 3
Finnmark: 1
Hedmark: 2
Hordaland: 3
ESB: 3
Møre og Romsdal: 3
Nordland: 2
Oppland: 3
Oslo: 5
ESO: 5
Rogaland: 5
Sogn og Fjordane: 2
Telemark: 2
Troms: 3
Trøndelag/EST: 4
Vestfold: 3
Østfold: 2
Sentrale tillitsvalgte: Sentralstyret (11), internasjonalt utvalg (4) og direktevalgte (5)

Vil du ha noe inn på denne siden? Send en mail til organisasjonssekretær på  orgsek@europeiskungdom.no